UPDATE:

Iulia Dumitrașcu, corespondent Kanal D,  prezintă informații despre tragedie.

 

UPDATE:  Cadavrul a fost descoperit de un bărbat care se ocupa cu selectarea deșeurilor.

”Ieri, poliţişti de la Poliţia Oraşului Oraviţa au fost sesizaţi despre faptul că la o haldină de gunoi din oraş a fost găsit cadavrul unui bebeluş, aruncat într-un sac menajer.

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul inspectoratului şi Poliţiei Oraşului Oraviţa, pentru efectuarea cercetării la faţa locului şi stabilirii situaţiei de fapt”, a transmis IPJ Caraş-Severin. 

”Momentan cercetările sunt în curs de desfăşurare,  sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oraviţa, în vederea stabilirii cu exactitate a situaţiei de fapt şi de drept şi dispunerii măsurilor legale, care se impun”, a mai transmis IPJ Caraş-Severin.

Bărbatul a sunat la 112, iar trupul fără viață al bebelușului a fost dus la Institutul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei. 

Trupul unui bebeluș a fost găsit la o groapă de gunoi din Oravița

Cei de la IML vor stabili vârsta bebelușului, dar și ce a dus la decesul acestuia, dacă era deja mort când a fost lăsat acolo sau dacă a fost lăsat în punga respectivă în viață.

Citește și: FOTO- Mesajul cutremurător lăsat de Cristian, cu doar câteva zile înainte de a-și lua viața: „Cu sau fără tine, viața merge mai departe”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Polițiștii din Caraș-Severin au deschis o anchetă în acest caz și urmează să-i identifice pe părinți pentre a afla motivul pentru care fetița a fost lăsată acolo.

Un curier a fost găsit mort lângă furgoneta sa în Anglia

Un curier din Anglia a fost găsit mort în condiții suspecte, lângă furgoneta ta, în timpul serviciului. Serviciile de urgență au fost chemate imediat la incidentul din Horden petrecut ieri dimineață, 19 martie, la ora 11.30. 

Citește și: „E cadavru viu!” Acuzații grave într-un spital din România, după ce un tânăr de 31 de ani care se află în comă profundă de 2 luni, a ajuns de nerecunoscut! Tânărul a ajuns pe mâna medicilor din cauza unei dureri de măsea

Din păcate, bărbatul nu a putut fi salvat de serviciile de urgență, așa că a fost constatat decesul acestuia.

"Poliția a lansat o anchetă în urma unui incident în zona Handley Street, din Horden, în jurul orei 11.30 în această dimineață”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției din Durham, conform Mirror.

Citește și: Sfârșit tragic pentru un bărbat de 34 de ani. A murit prins sub un elevator, la o fabrică de paleți din Corbu

"Ofițerii și paramedicii au participat, dar, din păcate, un bărbat a fost declarat mort la fața locului.

Un bărbat a fost arestat în legătură cu incidentul. Zona este în prezent izolată și se așteaptă ca ofițerii să rămână la fața locului pentru o perioadă de timp", a mai precizat purtătorul de cuvânt.

Citește și: Tragediile se țin lanț. Un pompier din Turda a fost găsit spânzurat în casă. Care era temerea bărbatului

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

De atunci, ofițerii criminaliști au fost văzuți lucrând într-un cort lângă o dubă de livrare, iar poliția a izolat drumurile din apropiere. Rapoartele locale spun că o mașină de jucărie a fost lăsată în mijlocul străzii în timp ce poliția investiga. De asemenea, Northern Echo a relatat că un rezident a descris incidentul ca fiind "absolut teribil". 

Doi bărbați au fost arestați pentru omor prin imprudență

"Această investigație se află în primele etape și lucrăm pentru a stabili exact ce s-a întâmplat. Aș dori să mulțumesc comunității locale pentru răbdarea, înțelegerea și cooperarea lor în timp ce ne ocupăm de acest incident", a declarat inspectorul-șef, Craig Rudd, de la Durham Constabulary.

Citește și: Mario Iorgulescu, la 4 ani de când a omorât un om: „Vă garantez că nu o să fac o zi de pușcărie”

"Am fost chemați la un incident în Handley Street, Horden, la ora 11.14 (ieri) dimineața. Am trimis un prim respondent comunitar, un șef de echipă clinică, un paramedic de răspuns rapid, un echipaj de ambulanță, un paramedic specializat și un ofițer", a mai precizat un purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanță din Nord-Est.

Doi bărbați au fost arestați pentru omor prin imprudență după incidentul teribil. Pe rețelele de socializare comentariile nu au întârziat să apară.

Citește și: Drama unui copil din Arad care a rămas singur, după ce ambii săi părinți s-au sinucis! După ce l-a găsit pe tatăl său fără suflare în garaj, acum și mama sa a plecat printre îngeri

”Ce trist, își făcea doar meseria", a scris un utilizator. "I s-a furat telefonul și portofelul din dubă. A ieșit să urmărească 2 nenorociți și a făcut infarct", a mai susținut altul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si