Dupa ce a fost numit viceprimar, Tudy a dat primele declaratii, in care nu a vrut sa vorbeasca despre respectivele poze si nici despre relatia lui cu fosta sotie a lui Pepe, insa a spus ca are trei facultati si doua mastere si o afacere de care se ocupa. Una peste alta, barbatul a demisionat azi din functia publica, insa iata cat de pricepu5t este el in afaceri.

“De cinci ani sunt antreprenor din zona dealerilor, nu as vrea sa intru in mai multe detalii pentru ca nu vreau sa fac reclama. Insa acest lucru mi-a permis sa iau legatura cu foarte multe persoane”, a spus fostul viceprimar, care a precizat ca are o afacere cu vinuri in zona Obor.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Betty Salam rupe tăcerea după ce s-a spus că și-ar fi înșelat soțul cu Iuly Neamțu! Cum comentează zvonurile despărțirii de Cătălin Vișănescu: „Da, sunt om! Și eu am probleme”- wowbiz.ro

Tudor Ionescu este, conform datelor completate in declaratia sa de interese, asociat si administrator la trei firme: Wine Village SRL, AS-PO Constructii de Masini SRL si Atma- Nana SRL avand ca obiect de activitate comertul cu amanuntul al bauturilor in magazine specializate, sisteme de pompe industriale si, respectiv, producerea industriala de paine si produse de patiserie.

Afacerile lui Tudy se pare ca nu au mers prea bine in ultimii ani.

In 2013, presa din Giurgiu scria despre deschiderea unui magazin care i-ar apartine lui Tudy in Piata Centrala din Giurgiu. In mai 2015, tot presa locala semnala ca Tudy nu se prea descurca in afaceri. “In primii doi ani de activitate intreprinzatorul a avut un profit total de doar 28.000 de lei, adica numai 1.166 de lei /luna. Al treilea an a fost insa si mai slab, magazinul inregistrand o pierdere de 190.000
de lei. Tudy mai are insa o afacere, in domeniul panificatiei si al produselor de patiserie, dar si aici in ultimii 3 ani, a avut o pierdere de 120.000 de lei”
, scria anul trecut,  publicatia Jurnal Giurgiuvean.

De altfel, conform datelor de la Fisc, anul trecut, firma de panificatie nu a avut activitate, figurand in bilantul depus doar cu…datorii. In ceea ce priveste firma de vinuri, aceasta a mers mai bine anul trecut, fata de anii anteriori, ea a inregistrat un profit de aproape 370.733 de lei. Aceasta este si singura societate de unde,  conform declaratiei de avere, Tudor Ionescu a obtinut si venituri. Din declaratia lui Tudy, el are calitatea de manager general la Wine Willage SRL, de unde sustine ca incaseaza un venit de 1062 de lei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si