Tulcea: Bărbat amendat cu 10.000 de lei pentru că a mers să se tundă

Bărbatul din Tulcea care a fost amendat de jandarmi cu suma de 10.000 de lei, că a mers să se tundă deşi era în izolare la domiciliu, a fost introdus apoi într-un centru de carantină din care a reuşit a încercat să fugă după numai câteva ore. El a fost mutat apoi într-un alt centru de carantină, de unde a fugit de asemenea, fiind prins de poliţişti.

Author: G.B. luni 13 aprilie 2020 , 19:49

Tulcea: Bărbat amendat cu 10.000 de lei pentru că a mers să se tundă
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ)Tulcea a anunţat luni, printr-un comunicat de presă, că un bărbat aflat într-un centru de carantină, a încercat să fugă, fiind prins de oamenii legii.

Tulcea: Bărbat amendat cu 10.000 de lei pentru că a mers să se tundă

IJJ reaminteşte că duminică dimineaţa, jandarmii l-au amendat cu suma de 10.000 de lei pe bărbatul respectiv deoarece nu a fost găsit acasă, aflându-se pe lista persoanelor izolatate la domicilu, el spunând ulterior că a mers să se tundă. Pentru că nu a respectat izolarea la domiciliu, bărbatul a fost dus într-un centru de carantină pentru 14 zile, având obligaţia să suporte toate cheltuielile în această perioadă.

Tulcea: Bărbat amendat cu 10.000 de lei pentru că a mers să se tundă

După câteva ore, bărbatul a fost surprins în timp ce ieşea din cameră pe acoperişul clădirii în care funcţionează centrul de carantină.

Citeste si: Gestul emoționant al ministrului Vela. Uite cum a fost surprins la mormântul asistentei de la Măureni

Citeste si: Epidemilogul Molnar Geza: „Fără nici o discuție acest vârf se repetă”

Citeste si: Ministrul Economiei: „A scăzut economia, iar cel mai afectat domeniu este...”

Autorităţile au decis atunci ca el să fie transferat în alt centru de carantină, iar duminică seara un echipaj al Poliţiei Rutiere s-a prezentat pentru a însoţi echipajul ISU care urma să facă transferul persoanei respective.

Citeste si: Medicamentul ”minune” pentru COVID-19 poate provoca stop cardiac! Un spital din Franța a oprit tratamentul experimental

“În timp ce erau desfăşurate procedurile necesare pentru transfer, bărbatul a fost observat în timp ce sărea gardul centrului de carantină. Agenţii de poliţie au plecat imediat în urmărirea sa, bărbatul fiind imobilizat după aproximativ 150 de metri”, au precizat reprezentanţii IJJ Tulcea.

Bărbatul a fost transferat într-un alt centru de carantină, însoţit de un echipaj al poliţiei rutiere şi de echipa de intervenţie a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea.

El este cercetat pentru comiterea infracţiunii de zădărnicire a combaterii bolilor.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si