TUPEU MAXIM! Cum i-a șocat Gheorghe Dincă pe polițiști, ieri, la reconstituire! Criminalul din Caracal a vrut să stea la umbră

Gheorghe Dincă le-a cerut polițiștilor ”condiții speciale” la reconstituirea de ieri

Author: C.I. joi 19 septembrie 2019 , 00:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Timp de două zile, luni și marți, au avut loc reconstituirile de la Caracal în cazul disparițiile semnalate în urmă cu două luni în cazul Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu.

Citeste si: Ce spun specialiștii despre Gheorghe Dincă! ”O defecțiune de tip psihic, s-a decuplat de la realitate”

Citeste si: Cum arată curtea lui Gheorghe Dincă! Criminaliștii fac săpături de săptămâni întregi

Citeste si: Ce se întâmplă azi cu Gheorghe Dincă, după cele două zile în care s-au făcut reconstituirile crimelor din Caracal

Gheorghe Dincă a  fost dus în locurile în care au dispărut Alexandra și Luiza

Gheorghe Dincă a fost dus de oamenii legii la locuința sa din Caracal, de pe strada Craiovei, pentru a reface traseul din luna aprilie, dar și din luna iulie, când Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu au fost luate de către el cu mașina la ocazie.

"În zilele de 16 şi 17.09.2019, procurorii DIICOT- Structura Centrală împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară delegaţi în cauză, pe baza materialului probator administrat până în prezent, au procedat la reconstituirea parţială a activităţilor ce reprezintă elementul material al infracţiunilor cercetate în cauza denumită generic 'Caracal'. Activităţile întreprinse au vizat indicarea de către inculpatul Dincă Gheorghe a principalelor momente sub aspectul racolării, răpirii, adăpostirii, violării şi uciderii celor două victime, precum şi modalitatea şi mijloacele comiterii infracţiunii de profanare de cadavre, în raport de aceleaşi două victime", se precizează în comunicatul DIICOT.

Gheorghe Dincă i-a șocat pe polițiști la reconstituire! A vrut apă plată și mâncare

În mod cu totul surprinzător, Gheorghe Dincă i-a șocat pe polițiști la reconstituire! Criminalul din Caracal a dat dovadă de multă siguranță de sine, nu a cedat niciodată nervos, deși s-a confruntat cu reacții durre verbale din partea părinților celor două fete. Mai mult decât atât, el a avut și pretenții, a cerut apă rece plată și un sandviș! Tupeul lui a atins cote maxime, în momentul în care le-a solicitat anchetatorilor să stea…la umbra, căci îl deranja soarele!

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si