Tzancă Uraganu e îngrozit de accidentul lui Tavy Puștiu, pe care îl cunoștea bine, cei doi maneliști fiind din Ploiești. "Lăsați live-urile la volan, oameni buni! Uitați ce s-a întâmplat acum o ora!! Un baiat cu soția lui au fost călcati pe linia de tren din cauza neatenției, ca stătea pe live! El a murit pe loc ea in stare gravă! Dumnezeu sa-l ierte ...Tavy Pustiu! Uitați reacția când vede trenul!....... Nu se poate așa ceva, am văzut și ce postase”, a scris Tzancă Uraganu.

Citeste si: Scandal monstru dupa moartea lui Tavi Pustiu! Ce se intampla intre el si sotia lui inainte de accident: ''Sotia lui era...''

Citeste si: Tavy Puștiu, moștenirea lăsată soției sale! Manelistul o idolatriza: „Pentru tine nevastă...”

Citeste si: Mirela Vaida a trăit momente de groază la volanul mașinii sale! I-a explodat o roată și a intrat într-un stâlp

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Acerta s-a referit la unul dintre ultimele mesaje de pe facebook ale lui Tavy Puștiu, din care reiese că acesta și-a prevestit moartea. „Într-o zi, trenul greșit te va duce la destinația corectă”, a postat Tavy cu puține zile înainte de tragicul accident care a avut loc sâmbătă.

( citește despre drama prin care trecea Tavy Puștiu)

Tzancă Uraganu e îngrozit de accidentul lui Tavy Puștiu. Mecanicul locomotivei a claxonat îndelung 

Tavy Puștiu se afla cu soția sa în mașină, iar cei doi se îndreptau spre casă atunci când au ajuns la trecerea ferată. Deși în imagini pare că femeia s-a asigurat înainte de a trece, nimeni nu își explică de ce nu a văzut trenul.

Cu doar câteva minute înainte să își piardă viața, Tavy Puștiu transmitea live pe o rețea de socializare, iar aceasta s-a sfârșit în momentul în care trenul a izbit mașina.

Martorii care au văzut tot sunt șocați, însă spun că mecanicul locomotivei a claxonat îndelung, dar cei doi nu au auzit semnalele din cauza volumului de la radio dat la maximum.Impactul a avut loc la trecerea ferată unde nu este o barieră instalată.

Tzancă Uraganu e îngrozit de accidentul lui Tavy Puștiu. Mașina a fost târâtă de tren peste 100 de metri

Până când trenul a putut fi frânat, a târât mașina peste 100 de metri distanță, iar pe traseu au rămas piesele care au zburat la propriu de pe autoturism. Apropiații celor doi sunt șocați și spun că vina este a autorităților pentru că nu instalează o barieră.

Trenul a lovit mașina chiar dinspre partea în care stătea cântărețul, iar impactul a fost fatal, Tavy Puștiu decedând pe loc. Cea care încă era conștientă la sosirea medicilor era soția, însă acum medicii nu îi dau prea multe șanse de supraviețuire, spun apropiații. Mecanicul locomotivei a fost testat cu alcooltestul, însă rezultatul a fost negativ.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si