Andrei Velcu, zis Tzancă Uraganu, este extrem de fericit. Soția lui a născut în această seară. Cei doi au devenit părinții unui băiețel. Artistul se poate mândri de acum cu o fată și cu un băiat. În urmă cu puțin timp, Lambada, fosta lui parteneră de viață, a născut.

Citeste si: Tzancă Uraganu, într-un spital din Germania. Surse din anturajul manelistului spun că ar fi fost bătut de foștii cumnați

Uraganu este cel mai fericit tătic. Lambada, fosta sa parteneră de viață, a născut în această seară. Conform spynews.ro, pe lângă fetița lui Anays, manelistul are acum și un băiețel.

Tzancă Uraganu- tată pentru a doua oară

Uraganu se declară împlinit din toate punctele de vedere. Cântărețul are acum doi copii: o fată și un băiat. Cea care a născut este chiar Lambada, femeia care îl iubește nebunește în continuare. Însă, în prezent, manelistul formează o relație cu make-up artista Alina Marymar.

Citeste si: Tzancă Uraganu, ajutor pentru familiile nevoiașe în perioada sărbătorilor

În urmă cu ceva timp, Lambada a fost bătută crunt de manelist și apoi lăsată într-o baltă de sânge. Imaginile cu blondina au făcut înconjurul Internetului, iar la scurt timp, și Tzancă Uraganu a fost bătut de frații blondinei.

Femeia a trecut peste aceste conflicte și dă naștere unui băiețel. Chiar dacă Tzancă Uraganu trăiește o intensă poveste de dragoste cu Alina Marymar, Lambada a decis să îl facă tată din nou pe manelist.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Se pare că fiul lui Tzancă a primit nota zece la naștere. Bebelușul cântărește 3.620 grame și are 55 de centimetri. Conform ultimelor informații obținute în exclusivitate de Spynews.ro, Lambada ar fi trebuit să nască în Ploiești, însă a ajuns la un doctor din București, prin intermediul Izabelei Duduianu, fiica lui Emi Pian.

Citeste si: VIDEO| Iubita lui Tzancă Uraganu a bătut-o pe Mădălina Miu. Manelistul a filmat totul

Uraganu ar fi sunat-o pe doamna doctor ca să amâne cezariana, deoarece este foarte ocupat cu evenimentele. Manelistul nu a fost prezent astăzi, la spital, atunci când Lambada a născut un băiețel.

tzancă uraganu tată de băiat

Lambada a devenit mamă pentru a doua oară.

[Sursa foto: Facebook]

Motivul este unul foarte simplu, căci contextul actual al pandemiei de coronavirus nu i-a permis să își vadă copilul. Așadar, conform regulilor în vigoare, după ce va prezenta un test negativ PCR, își va putea strânge în brațe băiețelul.

Spynews.ro arată că Lambada ar fi primit aprobarea din partea doamnei doctor cu care a născut pentru o a treia cezariană, așadar acest lucru ne poate duce cu gândul la faptul că cei doi mai vor un copil împreună.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Tzancă Uraganu și Marymar s-au certat atunci când bruneta a aflat că el va deveni tată din nou. Uraganu și-a calmat iubita și i-a mărturisit că Lambada a rămas însărcinată înainte ca ei să formeze o relație. Lăutarul a trecut la nivelul următor și a mutat-o pe Lambada într-un complex rezidențial din Ștefănești.

Lambada a locuit până acum cu fiica ei în complexul respectiv, iar Tzancă Uraganu a fost surprins de mai multe ori în zonă, atunci când a mers în vizită. Manelistul a vrut să facă tot posibilul pentru ca sarcina blondinei să rămână secret.

Citeste si: Tzancă Uraganu a devenit tată pentru a doua oară. Lambada a născut un băiețel

„Nu vreau sa discut acest subiect. Este vorba de viața mea personală. Sunt bine din toate punctele de vedere. O sa mai dicutam în următoarele luni. Îmi doresc să am băiat, cât mai mulți. O să revin cu detalii când o să am", a declarat Tzancă Uraganu, în direct la Antena Stars, acum câteva zile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si