Tzancă Uraganu este gata să ajute 15 familii nevoiașe. Manelistul știe cum e să ai lipsuri, iar din acest motiv vrea să le facă sărbătorile mai frumoase celor ce au nevoie.

Gestul lui Tzancă a primit reacții pozite pe pagina sa de socializare

Tzancă a dezvăluit că va oferi 15 porci pentru 15 familii nevoiașe. În acest mod, cei mai puțin norocoși vor avea parte de o masă de Crăciun și revelion mai îmbelșugată.

„În perioada Crăciunului pe cei nevoiași din orașul Ploiești îi aștept acasă la mine! Mă refer la familiile care au copii cu vârste de până la 10 ani și au o situație foarte grea: 15 porci pentru 15 familii”, a scris Tzancă Uraganu pe Facebook.

Cei intersați sunt așteptați la el acasă pentru a-și lua porcul.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: O româncă l-a păcălit pe iubitul italian să-și vândă casa și să-i dea toți banii. L-a părăsit și și-a deschis un magazin în Focșani- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

Citeste si: Câți bani trebuie să scoți din buzunare pentru ca Bogdan de la Ploiești să-ți cânte la nuntă sau botez

Tzancă Uraganu, probleme din cauza femeilor din viața lui

Manelistul este din nou în atenția presei, după ce iubita sa actuală, a agresat-o pe Mădălina Miu într-un studio de înregistrări. Cea din urmă este și soția legitimă a lui Tzancă.

Manelistul a fost martor, ba chiar a filmat scenele de agresiune ale iubitei sale, filmări ce au făcut înconjurul internetului.

”A venit în spatele meu Marymar, fetița aceasta înaltă și a apucat să mă ia de păr și să îmi bage unghia în ochi, ca să nu mai văd probabil.

După ce m-a atacat, m-am apărat, logic. Tzancă este un animal, dar nici măcar, că aș jigni animalele. El este un circar, țipa pe acolo și filma”, a spus Mădălina Miu în cadrul unei emisiuni.

Citeste si: FOTO| Tzancă Uraganu se laudă cu ultima extravaganță: „Un câine de două milioane de euro”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si