Sunt mai multi ani de cand marea actrita a refuzat sa mai apara in public, ultimul sau spectacol din primavara lui 2012 fiind anulat pentru ca Olga Tudorache nu se simtea bine.

Apoi, in 2013, Olga Tudorache avea sa paseasca din nou pe scena unui teatru, cu ocazia decorarii sale de Casa Regala. A fost una din putinele dati cand marea actrita a mai fost vazuta in public, potrivit WOWbiz.ro. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Se pare ca doar cateva actrite, foste eleve ale profesoarei de la Academia de Teatru, o vizitau in ultima perioada. Acestea povesteau ca Olga Tudorache este grav bolnava si ca nu mai iese din casa. In plus, fiul sau, stabilit de ani buni in strainate, vine des sa o viziteze.

Citeste si: Incident dramatic la o scoala din Cluj. Un elev de 8 ani a murit in timpul unei pauze

Cu doar trei zile inainte ca marea actrita sa implineasca 88 de ani, a ajuns de urgenta la spital. Se pare ca a lesinat in casa, asa afiind gasita de apropiati, care au chemat imediat ambulanta care a transportat-o la Spitalul Elias. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si