Ultima oră! Decizia luată de mama Alexandrei Măceșanu! Puțini se așteptau să facă asta peste doar câteva zile

Mama Alexandrei Măceșanu trăiește de două luni cu speranța că fiica ei se va întoarce acasă, că o va vedea cum intră pe poartă.

C.L., joi 10 octombrie 2019 , 08:32

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Deși Gheorghe Dincă a recunoscut că a omorât-o pe Alexandra Măceșanu, iar oamenii legii au declarat că au găsit probe ale ADN-ului tinerei în butoiul în care ”monstrul din Caracal” susține că a ars-o pe fată, mama ei nu crede că aceasta este moartă. Mama Alexandrei Măceșanu susține că fiica ei a fost răpită de Gheorghe Dincă și apoi sechestrată și dusă în străinătate, unde este victima traficului de carne vie.

Teodora Măceșanu spune că trăiește cu speranța că fiica ei se va întoarce acasă și se roagă mereu la Dumnezeu să o protejeze pe Alexandra. Sfătuită de mulți, Teodora Măceșanu a mărturisit că pe 14 octombrie se va duce la Iași, să se roage la moaștele Sf. Parascheva, care a făcut minuni pentru mulți credincioși. ”Dumnezeu să o apere pe Alexandra mea, acolo unde este și să mi-o aducă acasă, vie și nevătămată”, a spus Teodora Măceșanu.

Citeste si: Cum încearcă polițiștii să-l impiedice pe Dincă să se sinucidă! ”Au luat toate măsurile de securitate! Este păzit non-stop”

Citeste si: Cazul fetelor Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, în presa din Italia! Jurnaliștii italieni: ”Unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănașu, ne-a cerut ajutorul”

Citeste si: Mama Luizei Melencu cere ajutor. Ce se întâmplă e halucinant!

Pe 14 octombrie, de Sf Parascheva, mii de credincioși merg în pelerinaj la Iași

În preajma zilei de 14 octombrie, când se sărbătorește Sf Parascheva, mii de pelerini merg la Iași, pentru a se închina la racla cu moaștele Sfintei. Este un eveniment unic în țara noastră, și în fiecare an tot mai mulți credincioși ajung la Iași, mai ales după ce pelerinii care au fost acolo povestesc despre miracolele înfăptuite de Sf Parascheva.

De altfel, moaștele Sfintei se află tot timpul anului în Catedrala Mitropolitană din Iași, însă înainte cu câteva zile de 14 octombrie, racla este scoasă din biserică, în cadrul unui eveniment fastuos și depusă în fața acesteia, într-un paraclis special amenajat și împodobit în fiecare an. 

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si