Ultimele cuvinte ale Ionelei Prodan. Ce a spus marea artista inainte de a muri
Life

Ultimele cuvinte ale Ionelei Prodan. Ce a spus marea artista inainte de a muri

M. P.
17 apr 2018

Ionela Prodan a murit, luni, la Spitalul Elias. Marea artista a pierdut lupta cu boala.

Lumea artistica a mai pierdut o mare cantareata. Ionela Prodan s-a stins din viata dupa mai multe zile petrecute in spital. Inainte de a-si da ultima suflare, cantareata le-a spus celor dragi cat de mult ii iubeste.

Citeste si: Cat de mult a macinat-o boala pe Ionela Prodan! In 2016 era un munte de om, in 2018, inainte sa moara, ajunsese de nerecunoscut! Imagini care vorbesc de la sine

„De cateva zile, marea artista nu mai reactiona la tratament. De aceea, a fost nevoie iarasi de interventia medicilor, care au bagat-o pe aparate pe pacienta. Ea respira doar artificial, practic nu mai era nimic de facut. Totusi, in mod surprinzator, inainte de a muri, Ionela Prodan a deschis ochii si s-a uitat fix la fiica sa. A luat-o mama si i-a spus: Gata. ma duc! Atat. A mai apucat sa o auda pe  Anamaria spunandu-i ca o iubeste enorm si viata sa s-a sfarsit”, au declarat surse din spital, potrivit wowbiz.ro.

Citeste si: Testamentul Ionelei Prodan e generos cu fiicele cantaretei de muzica populara! Anamaria si Anca vor imparti peste un milion de euro, 3 case, un apartament si doua terenuri!

 

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook