Ultimul mesaj al Israelei Vodovoz! Vedeta a facut marturisiri cutremuratoare: “De multe ori, oamenii stiu, dar nu intervin…”

Israela Vodovoz, o obisnuita a cercurilor mondene de la noi, a murit vinery seara. Femeia a fost gasita dezbracata, in baie. Potrivit surselor, Israela nu mai fusese vizitata de niciun apropiat de cinci zile. Ingrijorandu-se, avocata sa a chemat autoritatile care au spart usa.

Author: I. I. sâmbătă 10 martie 2018 , 10:46

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Desi se izolase din cauza unei boli cumplite, Israela era o prezenta activa pe retelele de socializare si pastra legatura cu fanii ei. Ultimul mesaj al Israelei a fost in data de 6 martie. Atunci a transmis tuturor celor care o urmareau un mesaj cu un puternic impact emotional.

"De multe ori, oamenii stiu, dar nu intervin. Mentalitatea ca „rufele murdare se spala in familie” sau ca este vorba despre ”o problema de cuplu” face ca multe acte de violenta impotriva femeilor sa ramana intre patru pereti. Mi-ar placea sa intervii atunci cand auzi despre cazuri de violenta domestica, hartuire sau viol." a publicat Israela pe facebook in dreptul unei fotografii simbol.

Israela a murit. In ultima sa interventie la televizor, Israela a vorbit despre boala grea care a impins-o la izolare.

"Simteam ca ma afectau energiile din jurul meu si am renuntat sa mai apar la televizor de aceea. Am o boala grea, astm si trebuie sa o tin sub control. Nu pot sa ies, aerul poluat din Bucuresti... eu in alta parte, din unele motive nu pot sa locuiesc, schimbarile de temperatura pentru mine... sunt otrava. Am o boala cronica, nu primesc pe nimeni la mine. Eu fac 20 de pasi, la 50 de pasi devine greu. Eu imi asum aceasta izolare, nici copiii, nici nepoatele nu le primesc la mine. Daca vorbesc acum asa, fara sa imi trag sufletul, inca e bine. Am retinut apa. Creierul e OK," a declarat Israela, pe data de 8 februarie, in cadrul unei emisiuni televizate.
 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si