Ultimul mesaj lăsat de Robert, stewardul din Iași care s-a sinucis: „Dacă citiți asta, înseamnă că am reușit”

Robert, stewardul din Iași care s-a sinucis în urmă cu o săptămână, a lăsat un mesja de adio în care își explică gestul extrem.

K.B., vineri 10 iulie 2020 , 19:41

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Robert a dispărut de acasă pe data de 2 iulie, iar a doua zi a fost găsit spânzurat într-o pădure din apropierea pârtiei din Copou. Înainte de a se sinucide, Robert a scris pe telefonul mobil un mesaj pentru familie în care a explicat ce nu considera că mai funcționează în viața și de ce este decis să își curme viața.

Citeste si: Românii care călătoresc în Norvegia, plasaţi în continuare în izolare pentru 10 zile şi după data de 15 iulie

„Dacă citiţi asta, înseamnă că am reuşit. Îmi pare rău că s-a ajuns la asta. Aş fi putut trece peste lipsa jobului, banilor şi orice altceva, dar nu şi pentru despărţirea de N. Abia după ce am pierdut-o am realizat că o iubesc. Am pierdut-o din cauza prostiei şi idioţeniei mele. Nu am putut suporta gândul că nu mai e cu mine şi că ar putea fi cu altcineva”, a scris Robert la începutul scrisorii de adio, obținute de ziaruldeiasi.ro.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si