Mihai Constantinescu. Corpul neînsuflețit al lui Mihai Constantinescu a fost depus astăzi la biserica Sfânta Parascheva, din bulevardul Nicolae Titulescu, din București. Apropiații și fanii lui își pot lua rămas bun până mâine, joi, când va fi înmormântat la Cimitirul Ghencea Militar.

Imaginile dramatice cu momentul în care trupul lui Mihai Constantinescu este adus la biserică:

Cântăreţul Mihai Constantinescu a murit, marţi, la vârsta de 73 de ani, după ce, mai multe luni, a fost internat în urma unui stop cardio-respirator.

Mihai Constantinescu. Internat la Terapie Intensivă, el a suferit marţi un al doilea stop cardio-respirator.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."- wowbiz.ro

Citeste si: Mihai Constantinescu a murit. Detalii neștiute despre marele artist

Citeste si: Femeile din viața lui Mihai Constantinescu, devastate de durere! Simona: ”E un coșmar”! Imagini exclusive din biserica în care a fost depus artistul

În ultimii zece ani, artistul a suferit două intervenţii la inimă şi în urmă cu câteva luni a renunţat să mai susţină concerte.

Cântăreţul Mihai Constantinescu a fost membru al grupurilor Mondial şi Modern, cu o carieră prolifică în televiziune, a înregistrat mai mult de 15 albume, colaborări şi solo, şi a primit numeroase distincţii într-o carieră de peste patru decenii.

Mihai Constantinescu a mai cântat cu Modern Group, trupa lui Petre Magdin, iar primele înregistrări au fost făcute la solicitarea lui Titus Munteanu, care l-a remarcat la una dintre audiţiile organizate de clasa Floricăi Orăscu.

Citeste si: Mihai Constantinescu s-a iubit cu o fată de liceu, iar ea a rămas însărcinată! Copilul artistului ar fi avut acum 42 de ani! Ce s-a întâmplat?

Cântăreţul a absolvit Institutul de Educaţie Fizică şi Sport în 1973, apoi a făcut parte din trio-ul lansat de Titus Munteanu- cu Olimpia Panciu şi Marius Ţeicu. A colaborat o perioadă îndelungată cu Anastasia Lazariuc.

Mihai Constantinescu. În 2002, a primit Diploma de Onoare la Gala Muzicii Uşoare „O zi printre stele” din partea Ministerului Culturii şi Cultelor. În acelaşi an, Editura Muzicală a Uniunii Compozitorilor şi Muzicologilor din România i-a editat un caiet de cântece selectate din şlagărele lansate în trei decenii.

Citeste si: Mihai Constantinescu a murit!

În ultimii zece ani, artistul a suferit două intervenţii la inimă şi în urmă cu câteva luni a renunţat să mai susţină concerte.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si