Un actor de excepție vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”. Marius Manole: “M-am ferit toată viața să aflu lucruri despre mine…”

Marți, la ora 23:15, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, telespectatorii îl vor putea cunoaște în profunzime pe Marius Manole, o personalitate marcantă a teatrului românesc.

Author: Andreea Bolocan joi 11 martie 2021 , 19:40

Denise Rifai și Marius Manole
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Unul dintre cei mai prolifici și talentați actori din România, Marius Manole a reușit să ajungă rapid la inima publicului prin naturalețe și forța interpretării partiturilor actoricești.

Marius Manole activează de aproape 20 de ani în cadrul Teatrului Național București, acolo unde a strălucit în zeci de roluri și sute de spectacole de excepție.

Faimosul actor, Marius Manole va vorbi despre viaţa sa personală

În ediția de săptămâna viitoare a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, actorul va vorbi despre viața profesională, studii, dar și dragoste, copilărie și anii adolescenței, maturizare și greutățile întâmpinate în viața de actor.

Citeste si: Ugur Yesil, CEO al Kanal D- despre publicul românesc pe vreme de pandemie COVID-19

“Vreau să descoperim împreună cine sunt, pentru că nici eu nu sunt foarte convins și nici eu nu știu multe lucruri despre mine. M-am și ferit toată viața să aflu lucruri despre mine… că poate ce găsesc nu este chiar  pe placul meu. (…) Am tot închis ușițe și poate de aici pasiunea asta și dragostea asta pentru teatru ”, se confesează Marius Manole în debutul ediției de marți seară a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai ”.

Denise Rifai și Marius Manole

Citeste si: Cu ce se ocupă Marius Crăciun de la Survivor România 2021. Nu este la primul concurs televizat

Denise Rifai îi va adresa lui Marius Manole întrebări incomode

“A confiscat Ion Caramitru 'Teatrul Național'?, “Cât de sărac ați fost?”, “Aveți probleme cu alcoolul?”, “De ce v-ați ratat viața?”, “Jucați în seriale TV pentru bani?”,  “Va e frică să iubiți?”, “Sunteți fericit?”   sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări adresate lui Marius Manole în cadrul ediției de marți seară a emisiunii.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si