Ce poate fi mi relaxant decat o plimbare pe sub arcade de trandafiri parfumati si pe alei inconjurate de regii florilor.

- Oriunde o sa umblati in lume si o sa vedtei trandafiri sa ii admirati sunt foare frumosi. Printre florile taiate garoafa este reina floriloe, la cele plantate trandafirul este regina florilor

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Culori, parfumuri imbietoare toate parca te cheama pe aleile marginite de trandafiri. Rosii, ca focul, roz, galbeni sau de un alb pur, trandafrii de la Jibou atrag anual mii de turisti.
 

-Sunt foarte frumosi. Dar care va plac? Toti. La dumneavoastra, doamna? Si mie, toti. Ati venit scpecil pentru ei? Da sunt din Cluj si sunt a 3-a oara. Sunt florile preferate Dar dintre cei de aici? Rosu, sunt minunati.

- Noi ave 170 de specii, daca ar fi sa adunam toate speciile d etrandafiri din lumear tebui de zece ori suprafata de aici, noi am inceract sa aducem cele mai rperzentative in colectia de rozariu.

Pana spre finalul lunii iunie rozariul care adaposteste aproape 200 de specii de trandafiri este deschis publicului, iar trandafirii pot fi admirati in intreaga lor splendoare.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si