Actele de violență între tineri cresc în ultima perioadă, iar tot mai mulți adolescenți sunt implicați în acte de violență.
Un incident șocant a avut loc, joi, între un adolescent de 14 ani și un copil de 12 ani, într-un spațiu de joacă pentru copii.

Șicanarea ar fi pornit de la o datorie de șapte lei și de la o fată

O discuție aprinsă între cei doi, pornită de la o datorie de șapte lei și de la o fată, l-ar fi făcut pe tânărul de 14 ani să scoată un cuțit cu care

să își atace colegul.
La acest incident au fost și martori.

Citește și: Bătaie cu pumni și picioare între doi elevi aflați în sala de clasă. Un coleg a filmat momentul

"Aici a început discuţia dintre băieţi, aici s-a întâmplat totul. Cel care a înjunghiat avea să îi dea 7 lei băiatului, a venit să îi ceară prietenei mele un şervetel- păi ce ai facut? Pai m-a înjunghiat unul." , spune o vecină pentru Observator, care povestește că discuția a început în parcul din zona Crângași.

"Erau două fete şi doi băieţi, cred că s-au certat din cauza fetelor băiatul respectiv, cel cu cuţitul, ar fi fost gelos.", adaugă un tânăr.
Victima a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale, însă adolescentul de 14 ani a continuat să susțină în fața polițiștilor că totul a fost o joacă.


Un alt caz asemănător a avut loc în cursul zilei de ieri, 30 martie, tot în Capitală, atunci când un tânăr a fost oprit de polițiști și amendat, iar acesta ar fi scos un pistol cu care ar fi tras într-un curier aflat în trecere. Tânărul deținea arma ilegal.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: O tânără de 25 de ani l-a bătut pe tatăl iubitului ei, după ce l-a acuzat că i-a atacat sora/” Îmi pare rău pentru ceea ce am făcut”

Bătaie cu pumni și picioare între doi elevi aflați în sala de clasă. Un coleg a filmat momentul

Nu trece nici măcar o săptămână fără să nu fi avut loc o altă agresiune între elevi.

Bătaie cu pumni și picioare între doi elevi, chiar în sala de clasă. Incidentul a avut loc într-o școală din Constanța, iar imaginile filmate de un coleg au ajuns pe internet.

Cei doi, o fată și un băiat, minori, s-au lovit cu sălbăticie, iar colegii făceau gălăgie.  Agresiuni de acest tip au loc frecvent în școli în ultima vreme.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citește și:  Polițiștii propun trimiterea în judecată a celor trei adolescenţi care au băgat un coleg într-o cuşcă, la Liceul Tehnologic Parincea

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si