Un alt miracol din Turcia, acolo unde un cal a fost scos viu de sub dărâmături

Un cal a fost scos viu de sub dărâmăturile din Turcia, la 21 de zile de la cutremurele ce au luat viața a peste 50.000 de persoane în Turcia și Siria.

Author: Diana Bostan miercuri 01 martie 2023 , 18:58

ruine

Cal scos de sub ruine

[Sursa foto: Twitter]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Calul a fost scos de sub moloz pe propriile picioare și predat proprietarului său, un supraviețuitor al cutremurului din Turcia.

Un cal a fost scos viu de sub dărâmăturile din Turcia, la 21 de zile de la cutremure

Animalul a fost scos de sub moloz la trei săptămâni de la cutremurele devastatoare.

Citește și: 46 de ani de la Cutremurul din 1977- Povestea unei tragedii naționale

Calul a fost găsit după ce oamenii din zonă au auzit zgomote de sub ruinele unei clădiri. Animalul a fost tratat de medicul veterinar.

Micuța Aya, născută în ruinele din cutremur și rămasă singură pe lume, și-a găsit o familie. Cine a adoptat-o și ce nume nou a primit

Micuța Aya, fetița născută sub dărâmăturile casei sale din Siria, a rămas singură pe lume după ce toți membrii familiei și-au pierdut viața în cataclism. După o perioadă de incertitudine în care au existat tentative de răpire a copilului-miracol, Aya a ajuns în mijlocul unei familii.

Când salvatorii au găsit-o sub dărâmături,  Aya era încă legată  prin cordonul ombilical de mama ei, care nu a supraviețuit cutremurului.

Citeste si: Vouchere de 750 de lei și de 2.000 de lei pentru români! Cine sunt beneficiarii şi ce condiţii trebuie să îndeplinească- kanald.ro

Citeste si: Cum se înțelege Maria Cârneci cu soția fiului ei? „O fată pe care nu o consider noră”- wowbiz.ro

Citește și:   Turcia, cutremurată din nou

Salvatorii i-au pus micuței   numele Aya- "miracol" în limba arabă- după ce toată planeta a fost emoționată de povestea ei cutremurătoare.

Fetița născută sub dărâmături în Siria, după primul cutremur devastator din Turcia, a fost în pericol în primele zile de viață să fie răpită de grupări interesate de potențialul financiar al unui caz emoționant.

Aya a fost adoptată de mătușa și unchiul ei

După ce cutremurul din 6 februarie i-a răsturnat casa și i-a ucis întreaga familie apropiată, Aya a fost adoptată de mătușa și unchiul ei și a primit un nou nume în onoarea regretatei sale mame.

Citește și:   Încă un miracol venit din Turcia. O adolescentă a fost salvată la 11 zile de la cutremur (VIDEO)

Tragedia familiei distruse a avut loc în orașul Jinayris, din nordul Siriei, dar unele rude de gradul doi au supraviețuit seismului masiv de 7,8 grade.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si