Încă un autocar a rămas blocat la intrare în Pasajul Unirii, deoarece nu a respectat limita de înălțime. Este al șaselea caz petrecut în ultima vreme. Nu au fost înregistrate pagube majore.

Citeste si: VIDEO- Încă un tir blocat în Pasajul Unirii. Traficul rutier, oprit prin pasaj

Pe data de 21 septembrie, un autocamion de 7,5 tone a rămas blocat în Pasaj, pe prima bandă a sensului dinspre Universitate către Bulevardul Dimitrie Cantemir, informează G4Media.

Citeste si: VIDEO O mașină a luat foc în Pasajul Unirii din Capitală

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Pentru scoaterea acestuia, traficul rutier în pasaj a fost oprit și se circulă doar la suprafață. Este al cincilea incident de acest fel de la modernizarea pasajului.

Pasajul Unirii are o înălțime de 3,7m, iar limitatorul de înălțime de la intrare este pus la 3,5m.

Citeste si: Incidentele se țin lanț în Pasajul Unirii. Acesta este al patrulea accident, în nici o săptămână de la deschidere

Două autocare au rămas blocate la intrarea în Pasajul Unirii, imediat după reabilitarea acestuia

În primele două zile de la inaugurarea pasajului, două autocare au rămas blocate în dreptul indicatorului de la intrare.

Primarul Daniel Băluță și consilierul local au pus poze cu autovehiculele blocate, la două zile după inaugurarea pasajului. Primarul spune că șoferii nu au respectat înălțimea maximă admisă.

Citeste si:  Codul Muncii a fost modificat! Angajații vor beneficia de noi zile libere și variante flexibile de lucru

”Respectați regulile și semnele de circulație afișate clar încă de la intrarea în Pasajul Unirii!
Altfel, riscați să vă răniți, pe voi sau pe alți participanți la trafic, să vă avariați mașinile și să suportați cheltuielile de refacere pentru eventualele distrugeri provocate la acest obiectiv realizat și pus în siguranță de comunitatea Sectorului 4. ”, spun autoritățile.

Citeste si: Un TIR s-a răsturnat pe DN5. Autoritățile au intervenit de urgență


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si