”Au fost reverificate chestionarele pentru toate cele 46 de persoane. Toţi călătorii din autocar provin din zona galbenă, deci vor intra in autoizolare la domiciliu”, transmite Grupul de Comunicare Strategică, pe baza datelor primite de la autorităţile locale.

Autocarul a intrat în ţară luni dimineaţă prin Vama Borş, venind de la Rimini.

Citeste si: Coronavirus la Senat. Activitate suspendată la Comisia de învăţământ din Senat

”Autocarul este oprit în Oradea, conţine persoane din zona Rimini (zonă roşie). Automat este dispusă carantina, autorităţile locale gestionează acum transferul”, au precizat reprezentanţii Grupului de Comunicare Strategică.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Cosmin, descalificat din „Casa iubirii”. Ștefania nu l-a lăsat să o atingă- wowbiz.ro

În autocar se află 46 de persoane.

Citeste si: Suspiciune de coronavirus în Guvernul României. Anunțul făcut de autorități

De asemenea, conforn Grupului de Comunicare Strategică, sunt în curs verificări, pentru a clarifica toate informaţiile despre caz, inlusiv legat de modul în care este gestionat.

Conform deciziei Comitetului Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă privind impunerea unor restricţii de trafic dinspre şi înspre statele afectate de infecţia cu noul coronavirus, cetăţenii români care sosesc în ţară prin punctele de frontieră terestre venind dinspre sau după ce au călătorit înainte în Italia, China,

Iran şi Coreea de Sud intră în carantină instituţionalizată pe raza judeţului de graniţă sau în izolare la domiciliu, în funcţie de zona din care vin.

Citeste si: Suspiciune de coronavirus în Guvernul României. Anunțul făcut de autorități

Accesul cetăţenilor străini care vin în România din Italia, China, Iran, Coreea de Sud, indiferent de mijlocul de transport folosit, este permis doar cu condiţia obligatorie de a intra în carantină sau autoizolare, după caz.

Citeste si: BREAKING NEWS! Gabriela Firea cere închiderea școlilor. Anunțul făcut în urmă cu scurt timp


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si