Un autovehicul care poate fi condus și de tinerii minori care au cel puțin 16 ani a ars ca o torță, în fața unui restaurant din Buzău.

Acesta a luat foc imediat după ce a fost parcat de tânărul de 17 ani, care a ieșit la timp, fără să fie rănit.

Citeste si: Incendiu la o navă cargo, în Portul Midia. Echipajul nu se află la bord

Incendiul a fost atât de violent încât a afectat și cablurile unei rețele de utilități din zonă. Clienții restaurantului au ieșit din local, iar echipajul de pompieri a stins incendiul, fără să mai poată salva mașina.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: O româncă l-a păcălit pe iubitul italian să-și vândă casa și să-i dea toți banii. L-a părăsit și și-a deschis un magazin în Focșani- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

Autoritățile încearcă să descopere cauza focului.

Citeste si: Mașina unor ucraineni a luat foc pe Valea Oltului

Mașina unor ucraineni a luat foc în mers, pe Valea Oltului

O mașină în care se aflau patru persoane și un nou născut a luat foc în trafic, pe Valea Oltului.Incidentul a avut loc pe data de 10 aprilie, iar mașina era a unor ucraineni.

Citeste si: Incendiu puternic la o fabrică de mobilă din Maramureș. Pompierii se luptă de cinci ore cu flăcările

Ajunşi la fata locului, pompierii au constatat că  incendiul fusese lichidat  de către membrii Serviciul de Voluntariat pentru Situaţii de Urgenţă Călimăneşti, iar ocupanţii autoturismului se autoevacuaseră.

Citeste si: Șase persoane au murit după ce casa le-a fost cuprinsă de flăcări

„O persoană aflată în alt autoturism- cele două maşini circulau împreună-  a suferit arsuri la membrele superioare  şi extremităţi, în încercarea de a-i ajuta pe ocupanţi. Echipajul SMURD i-a acordat îngrijiri medicale”, a menţionat aceeaşi sursă care a mai precizat şi că victima a suferit arsuri de gradul I şi II la nivelul palmelor şi antebraţelor. 

Citeste si: Incendiu uriaș de vegetație în Prahova. Mai multe trenuri au ajuns cu întârziere


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si