Un avion EasyJet care se îndrepta spre Tenerife a aterizat de urgență în Portugalia, joi, după ce mai multe persoane s-au luat la bătaie în timpul zborului. Bătaia a izbucnit la câteva ore după ce avionul a decolat de pe aeroportul din Manchester. Potrivit martorilor, patru persoane s-au luat la bătaie în spatele aeronavei, obligând membrii echipajului să îl mute pe unul dintre ei pe un loc mai îndepărtat. Această măsură nu a fost suficientă, pentru că bărbatul a fugit imediat înapoi și a continuat lupta cu ceilalți pasageri.

“Au început din nou, iar pasagerii au intervenit să îi calmeze. O femeie stătea în calea lor și au scuipat-o în ochi. A fost dezgustător”, a explicat un călător. Imaginile filmate de unul dintre pasageri arată cum o stewardesă încearcă să despartă doi bărbați care se confruntau, în timp ce ceilalți călători țipă la aceștia să se oprească.

Citeste si: Ronnie O’Sullivan, meniu de star

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Hotărâre de Guvern de ultimă oră! Elevii vor primi mai mulți bani

Citeste si: Fiul unei doctoriţe din Oradea s-a sinucis

În urma incidentului, membrii echipajului au anunțat că avionul va ateriza la Faro, în Portugalia, însă vestea a înrăutățit lucrurile. Un alt grup de bărbați a început să se certe cu echipajul de bord și vrut să se ia la bătaie cu celălalt grup agresiv, relatează stirileprotv.ro

Imediat după ce avionul a aterizat pe aeroportul din Faro, ofițerii de securitate i-au scortat pe cei șapte bărbați de la bordul aeronavei. Reprezentanții companiei aeriene au refuzat să precizeze dacă aceștia au fost arestați.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si