Avionul decola spre Bruxelles, dar s-a întors pe aeroportul Otopeni după doar 20 de minute.

Aeronava aparţine companiei Wizz Air şi se pare că ar fi avut mai multe probleme tehnice.

Pasagerii au fost reîmbarcaţi şi au plecat deja spre destinaţie, dar cu o întârziere de patru ore.

Scandal între români și o companie aeriană. Au fost lăsați de izbeliște pe un aeroport din Italia

Zeci de ardeleni, care ar fi trebuit să ajungă la Cluj-Napoca, au fost coborâți din avionul pe care trebuiau să-l ia de la Bologna, Italia. Turiștii ar fi fost lăsați în aeroport, fără a avea alternative.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Tânăr bătut de doi frați într-o sală de jocuri din județul Iași, pentru că nu le-ar fi răspuns la salut

Românii care trebuiau să ajungă la Cluj-Napoca au fost dați jos dintr-un avion din Bologna, Italia. Turiștii au protestat și sunt nemulțumiți de situație, susținând că au fost lăsați în aeroport.

Turiști români, abandonați în aeroport în Italia de compania aeriană cu care trebuiau să ajungă la Cluj-Napoca

Turiștii sunt  revoltați de clipele petrecute pe aeroport. Unul dintre aceștia a declarat pentru  stiridecluj.ro, că:  „Ne-au ținut 3 ore și jumătate la îmbarcare in Bologna, iar apoi am mai stat o ora in avion îmbarcați. Au zis ca nu pot zbura, pentru ca piloții au depășit timpii de zbor si ne l-au dat jos. Am stat toți din avion în aeroport și nu a venit nimeni de la (n.

r. companie de zbor) cu explicații sau soluții. La ora 6.50 cursa a fost anulată si fiecare să ne descurcăm pe cont propriu, fără cazare, fără transport”. 

Citește și: Avion prăbușit la aterizare

Același turist a mai relatat pentru  stiridecluj.ro  întreaga situație prin care a trecut grupul de români: „Noi am avut avion la 21.10, miercuri seara, și au spus că întârzie circa o oră. Am ajuns la 22.10 la îmbarcare și acolo am mai stat o oră și jumătate, fără nicio explicație. Pe la 23.30 am început să intrăm în avion și am mai stat și acolo o oră. Piloții nu au avut curaj să iasă să spună niște cuvinte și l-au pus pe steward să ne aburească.(...) nu au ieșit să își ceară scuze. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si