Un echipaj al Ambulanței s-a deplasat la fața locului și l-a găsit pe tânăr conştient, cooperant, cu plagă la nivelul toracelui şi al abdomenului. Tânărul a fost cel care a sunat la 112 pentru a solicita ajutor.

Băiatul a fost preluat de elicopterul SMURD

Un elicopter SMURD a fost chemat la fața locului. Acesta a fost preluat și transportat la o clinică de specialitate din Târgu-Mureş. 

Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a petrecut accidentul. Aceștia au deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă şi nerespectarea regimului armelor. 

Citeste si: VIDEO| Frații Mazăre au depus cerere de eliberare pentru a participa la înmormântarea mamei lor

Potrivit primelor informații, tânărul a încercat să se sinucidă folosindu-se de arma de vânătoare a tatălui pe care cel din urmă o deținea în mod legal. 

O tânără a alunecat de la etajul 4 al unui bloc, după ce a anunțat că se sinucide

O tânără de 22 de ani a amenințat, joi, că se aruncă de la etajul 4 al unui bloc de locuințe din municipiul Reșița.

Citeste si: Un muncitor din Satu Mare a murit sufocat sub un mal de pământ

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Tânăra care tocmai amenința că se sinucide și se afla la etajul 4 al unui bloc a alunecat și a căzut în gol. În urma căderii ea are semne vitale, însă este inconștientă. Medicii îi acordă primul ajutor.

Tânăra a alunecat de la etajul al IV-lea

"O persoană ameninţa că se aruncă de la etajul al IV-lea al unui bloc de locuinţe.

Detasamentul de Pompieri Reşiţa a deplasat un echipaj cu perna  pneumatică şi o autospecială  de intervenţie şi salvări de la înălţimi.

La faţa locului se afla şi un echipaj medical SAJ", a transmis ISU Caraş-Severin.

Citeste si:  Alex o bănuia pe tânăra mamă din Timișoara de infidelitate. De ce s-au despărțit cei doi, de fapt

Într-un moment de neatenție, tânăra a alunecat și a căzut în gol.

"Persoana a alunecat de pe streaşina blocului şi a căzut în gol, de la etajul 4. Aceasta a căzut pe o zona verde şi prezintă semne vitale, dar este inconştientă. Echipajul SAJ îi acordă prim-ajutor pentru stabilizarea acesteia şi o transportă la spital (UPU)", a arătat ISU Caraş-Severin.

Citeste si: Un poliţist din Constanța a fost trimis în judecată de DNA. Bărbatul a înlocuit aproape 15 kilograme de bijuterii ridicate în urma unei percheziţii

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si