”Vrem să știm și noi cu cine a vorbit ultima dată Iuliana la telefon, cât de gravă era boala? Sunt multe întrebări.

Nu știa nimeni că ea a fost la spital, nu știa nimeni de aceste probleme ale ei. Bănuiesc că știa doar cine a preluat-o la ieșirea din spital. 

Eu nu am fost audiată. Vrem să știm ce a declanșat această nebunie, cineva a amenințat-o? Că putem să fim și noi în pericol, și familia ei.

Citeste si: VIDEO| De ce s-a sinucis Iulia Bogdan, mama de 33 de ani din Timișoara care s-a aruncat de pe bloc împreună cu copiii ei

Ea nu ar fi făcut niciodată această nebunie, dacă nu i-ar fi declanșat-o cineva sau poate nu a fost tratataă corespunzător. Ea a cerut singură ajutor specializat.

Prima dată a fost internată două zile. Nu știu dacă e suficient pentru ce probleme a avut. Nu știu cine a preluat-o, cine trebuia să aibă grijă de ea după. Nu știu dacă e posibil ca după acest diagnostic sa măi fie lăsată cu cei doi copii.

Nu eu am stat cu copiii cât a fost la spital”, a declarat Erzsebet Darcz, soacra Iuliei, sâmbătă, pentru un post de televiziune.

S-a aflat ce diagnostic avea Iuliana, mama din Timişoara care s-a aruncat de pe blocul cu 10 etaje împreună cu cei doi copii ai săi

Iulia, tânăra în vârstă de 33 de ani, mama care s-a aruncat de pe bloc cu cei doi copii ai săi, a fost internată într-o clinică de psihiatrie din Timişoara.

Femeia a mers la Clinica de Psihiatrie din Timişoara, în data de 26 aprilie 2022, unde a stat internată timp de două zile.

Soacra mamei din Timișoara spune tot: ”Putem fi și noi în pericol”

Citeste si: Iulia și copiii săi au fost puși în același sicriu. Ce decizie a luat Alex- tatăl micuților

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Aceasta a plecat de acolo chiar în ziua în care trebuia să aibă loc nunta ei cu fostul soţ, în data de 28 aprilie 2022.

Diagnosticul stabilit de medici a fost de uşoară depresie cu simptome maniacale şi simptome delirante. Conform medicilor, Iuliana s-a prezentat pentru prima dată la internare în acea clinică. 

Ultimele momente ale Iuliei înainte de a-și pune capăt zilelor 

Au apărut ultimele imagini cu mama din Timișoara, înainte să sară cu cei doi copii de pe bloc. A urmat apoi tragedia.

Aceste imagini au fost surprinse de camerele de supraveghere din zonă în momentele premergătoare tragediei în care și-au pierdut viața mama și cei doi copii de 3 și respectiv 6 ani. Imaginile au un puternic impact emoțional.

Soacra mamei din Timișoara spune tot: ”Putem fi și noi în pericol”

Citeste si: VIDEO| Noi informații în cazul sinuciderii mamei de la Timișoara. Ultimele minute înaintea tragediei au fost surprinse pe camerele de supraveghere

În data de 3 mai 2022, Iulia s-a urcat pe un bloc de 10 etaje din Timișoara și s-a aruncat, ținându-și în brațe cei doi copii. După tulburătoarea tragedie au ieșit la iveală mai multe detalii despre viața femeii de 33 de ani.

Procurorii iau în calcul mai multe variante. Unu lucru care a împins-o către această tragedie este faptul că era în depresie, însă apropiații exclud varianta. S-a aflat și faptul că fostul ei iubit ar fi amenințat-o, iar acest lucru a făcut-o să ia decizia.

Citeste si: Fotografii de la nunta Iuliei- tânăra din Timișoara care s-a aruncat, de pe bloc, în brațe cu cei doi copii

Mai mulți martori au declarat că au văzut-o pe femeie inspectând blocul de pe care s-a aruncat cu câteva zile în înainte să comită gestul necugetat. Astfel, anchetatorii merg și pe ipoteza premeditării faptei.

La ora 09:11 Iulia a parcat mașina în fața blocului, pe trecerea de pietoni. La 09:13 coboară din mașină cu cei doi copii ai săi, apoi la 09:14 vorbește la telefon chiar lângă mașină. La 09:17 Iulia își duce cei doi copii în parc.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

După câteva minute la 09:21, revine cu minorii din parc, iar un copil urcă în mașină. Grăbită, la 09:23 intră în blocul în care își găsește sfârșitul și ea și cei doi micuți. În cele din urmă la 09:54 ambulanța vine la fața locului și preia cele trei cadavre.

Citeste si: Alex o bănuia pe tânăra mamă din Timișoara de infidelitate. De ce s-au despărțit cei doi, de fapt

Se pare că Iulia a fost internată la o clinică de psihiatrie și a plecat de acolo în ziua în care urma să se recăsătorească cu Alex Billi.

De pe imaginile surprinse pe camerele de supraveghere se observă că tânăra a vorbit la telefon, cu câteva minute înainte de a sări de pe bloc. Ea era extrem de agitată și se plimba în jurul mașinii.

Ancheta este pe departe de a se termina. Oamenii legii urmează să afle cu cine a vorbit Iulia înainte de momentul fatidic și ce a făcut-o să recurgă la acest gest.

Atenție! Urmează imagini care vă put afecta emoțional!

Citeste si: VIDEO| Acestea sunt ultimele imagini cu mama din Timișoara, înainte să sară de pe bloc. Cum a fost surprinsă Iulia


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si