Un bărbat a fost prins la furat în curtea unui alt bărbat, iar proprietarul a fost ucis de cel care ar fi vrut să fure o rață.
"Din probele administrate rezultă că, în seara zilei de 18.02.2023, inculpatul L.F, însoțit de suspecții S.D și L.M, pe fondul stării de ebrietate, s-au deplasat la locuința victimei T.I din localitatea Trip cu intenția de a sustrage o rață.

Citește și: Descoperire macabră făcută într-un parc! Trupul neînsuflețit al unei fetițe de 5 ani a fost găsit de un trecător

Inculpatul L.F a escaladat gardul imobilului, fiind surprins și recunoscut de victima alertată de animalele domestice.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Suspecții, speriați, au părăsit, locul faptei, iar inculpatul, pentru a se sustrage de la răspunderea penală, i-a aplicat victimei multiple lovituri cu o cărămidă și cu piciorul în zona capului, cauzându-i un traumatism cranio-facial acut care a condus la decesul acesteia", transmit autorităţile, potrivit portalsm.ro.

Citește și: VIDEO- Doi români urmăriți pentru săvârșirea infracțiunii de omor, pe teritoriul Irlandei, depistați de polițiștii din județul Neamț

Doi români urmăriți pentru săvârșirea infracțiunii de omor, pe teritoriul Irlandei, depistați de polițiștii din județul Neamț

La data de 21 februarie, polițiștii au pus în executare a două mandate de arestare, emise pe numele unui bărbat, de 41 de ani, din Gherăiești, respectiv pe numele unui bărbat de 32 de ani, din Tupilați. 

Citește și: EXCLUSIV: Cum să te aperi în cazul unui atac al câinilor/ Specialist în comportamentul canin: ”E important ca oamenii să înțeleagă că animalul întotdeauna prevestește un atac”

Cei doi bărbați au fost condamnați de Tribunalul București la o pedeapsă privativă de libertate de 13 ani, în cazul bărbatului de 41 de ani și de 9 ani, în cazul bărbatului de 32 de ani, pentru săvârșirea, pe teritoriul Irlandei, a  infracțiunii de omor.

În urma investigațiilor proprii și a schimbului de date și informații realizat între  polițiștii Secțiilor de Poliție Rurală Săbăoani  și Ștefan cel Mare, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Neamț, la data de 21 februarie a.c., cei doi bărbați au fost depistați în localitatea Tupilați.

Citește și: VIDEO- Un tânăr în scaun cu rotile a fost bătut cu bestialitate lângă o trecere de pietoni din Neamț


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si