Evenimentul rutier a avut loc pe DN6, la intrarea în localitatea Armeniș din județul Caraș-Severin. Anchetatorii au stabilit că un bărbat care conducea o mașină din direcția Caransebeș către Orșova nu a adaptat viteza la condițiile de drum, carosabilul fiind umed. Autoturismul a derapat și a pătruns pe sensul opus de mers, unde a fost lovită în plin de un TIR.

Citește și: Accident pe DN2. Șapte persoane au fost implicate, iar două dintre ele au ajuns la spital

Accident pe DN2. Șapte persoane au fost implicate, iar două dintre ele au ajuns la spital

Accident rutier pe DN2, în județul Neamț! Incidentul nefericit s-a produs în cursul zilei de sâmbătă. Două persoane au ajuns la spital. 

Șapte persoane au fost implicate într-un  accident rutier  pe DN2. Incidentul s-a produs în cursul zilei de sâmbătă în județul Neamț, unde 2 autoturisme s-au ciocnit. 

În urma impactului, 2 persoane au ajuns la spital.

Citește și:  O ambulanță care transporta un pacient rănit s-a răsturnat, după ce a fost izbită de o mașină. Totul s-a întâmplat lângă Pasajul Unirii din București.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Accidentul rutier s-a produs pe DN2 – E 85, pe raza localităţii Horia, în eveniment fiind implicate două autoturisme în care se aflau şapte persoane. 

Informații de la locul accidentului

„Ajunşi la locul producerii evenimentului, pompierii au găsit într-unul din autoturisme o persoană încarcerată. Cu ajutorul echipamentelor specifice, pompierii au intervenit pentru descarcerarea unei femei de 68 de ani, pasageră în autoturism.

Citește și:  EXCLUSIV: Durere fără margini în familia campionului mondial la robotică, mort în accident./ ”Dănuț avea ceva special, era foarte creativ. Sufletul meu plânge”

Aceasta a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la membrii echipajului SMURD TIM ulterior fiind transportată la camera de primiri urgenţe Roman. Conducătorul auto, un bărbat de 72 ani a primit îngrijiri medicale de la membrii echipajului SMURD,  ulterior fiind transportat la camera de primiri urgenţe Roman”, transmite  ISU Neamţ.

Celelalte cinci persoane se aflau în doilea autoturism implicat, acestea ieşind singure din maşină înainte de sosirea forţelor de intervenţie. Niciuna dintre ele nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. 

În urma accidentului, traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri de circulaţie.

Citește și: Doi bărbați s-au bătut într-un microbuz școlar din județul Teleorman

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si