Pe data de 28 iunie 2023 a avut loc acest incident. Două femei au mers la domiciliul din Breaza al unui bărbat și i-au oferit haine ieftine de vânzare. Proprietarul le-a lăsat pe femei să intre în casă. După plecare lor, acesta a constatat că nu mai avea bani. Suma pierdută a fost de 12.000 de euro. De asemenea, bărbatul a reclamat furtul la poliție.

Suspectele au fost identificate de către polițiști. Este vorba despre două bucureștence, de 36, repsectiv 43 de ani.

Doi tineri din Vrancea au fost reținuți pentru furt

Cei doi tineri, în vârstă de 19 ani, respectiv 23 de ani, au fost arestați pentru 24 de ore pentru acuzarea de furt calificat. 

Infracțiunea de furt, pentru care cei doi tineri de 19 și 23 de ani sunt puși în acuzare, se datorează identificării obiectelor deținute de aceștia cu obiectele declarate furate.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

În urma perchezițiilor au fost găsite bunurile declarate furate din luna iunie.

Percheziții în Vrancea pentru mai multe denunțuri de furt de bunuri

IPJ Vrancea susține că mai mulți polițiști au efectuat percheziții domiciliare, miercuri, în județul Vrancea, pe raza localităților Homocea și Ruginești, pentru a rezolva cazurile de furt denunțate încă din luna iunie.

Polițiștii au realizat perchezițiile domiciliare la mai multe persoane care au comis sau sunt bănuite de comiterea infracțiunilor.

Tinerii acuzați de furt, luați prin surprindere de polițiști

În urma perchezițiilor, în casa unui tânăr de 19 ani din comuna Păunești și în casa unui tânăr de 23 de ani din orașul Panciu, au fost găsite mai multe obiecte declarate furate.

Tânărul de 23 de ani se afla sub control judiciar. Cei doi tineri sunt suspecți și pentru alte trei acte infracționale de furt desfășurate în perioada mai-iunie a acestui an, în județele Galați și Bacău.

Citește și: Un bărbat de 46 de ani din județul Brașov a fost sechestrat și tâlhărit de două tinere

Autoritățile au arestat cei doi tineri suspectați de furt calificat pentru 24 de ore și i-a reținut la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea. Tinerii urmează să fie duși în fața instanței de judecată în cursul zilei de azi.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si