Un barbat, care pretindea ca e medic, a infestat 33 de pacienti cu HIV
Actual

Un barbat, care pretindea ca e medic, a infestat 33 de pacienti cu HIV

V.P.
13 feb 2018

Un barbat din India, care pretindea ca e doctor, a infestat, cu o seringa nesterilizata, 33 de persoane cu virusul imunodeficientei umane.

Citeste si: Larisa de la Exatlon - povestea trista a concurentei! Tatal ei a murit anul trecut

Din toate cele 566 de victime ale indianului Rajendra Kumar, 33 de persoane au fost testate pozitiv pentru HIV. Totul s-a intamplat in orasul Bangarmau, din nordul Indiei.Potrivit Daily Mail, Rajendra Kumar, care nu este in realitate medic, a injectat aceste persoane cu o seringa nesterilizata si i-a infestat pe oameni.

Citeste si: "Nu avortului". Actiune de amploare la Timisoara! Credinciosii se vor ruga timp de 40 de zile in fata maternitatii Odobescu

Acum, politia il cauta pe Rajendra Kumar, care s-a ascuns de cand a izbucnit scandalul. El este acuzat de neglijenta si ca raspandit cu buna stiinta acest virus extrem de periculos.

Ce trebuie sa stim despre HIV si SIDA

SIDA este una dintre cele mai periculoase boli care exista, pentru ca nu se vindeca, dar nici nu poate fi prevenita prin vaccin. De fapt, impropriu o numim boala, este un sistem de boli care afecteaza organismul, in urma actiunii de destructurare a apararii pe care o are HIV-ul (virusul imunodeficientei umane – n.r.). Din momentul in care se instaleaza in organism, HIV distruge sistemul imunitar. Acest lucru nu se intampla intr-o saptamana, intr-o luna sau intr-un an, dureaza intre 7 şi 10 ani pana se manifesta SIDA, a declarat pentru adevarul.ro consilierul Mihaela Postolache, din cadrul Centrului de Consiliere şi Testare HIV-SIDA Slatina.

Citeste si: Aceasta tanara a scapat de burta in doar 3 zile, fara pastile si fara tratamente scumpe! Functioneaza garantat!

SIDA (sindromul imunodeficientei umane dobandite) nu se transmite, HIV-ul, aflat in organismul persoanei infectate in diferite concentratii in lichidele biologice (sange, sperma, secretii, lapte matern, materii fecale, urina, saliva, lacrimi, secretii nazle etc.), insa, da.

viewscnt
TAGURI: medic

Urmareste-ne pe Facebook