Cu ce sumă s-a ales bărbatul

Potrivit sursei citate, posesorul biletului norocos este din comuna Gura Teghii, judeţul Buzău, are peste 50 de ani şi a precizat că joacă constant la toate jocurile loto de mai mult de 30 de ani, întotdeauna doar variante simple. El a câştigat peste 1,7 milioane de euro.  

Citeste si: Ramzan Kadîrov îl amenință pe Zelenski: "Acești diavoli vor fugi din Ucraina. Veți vedea acum adevărata operațiune specială”

Numerele care i-au purtat noroc nu au nicio semnificaţie personală, acestea fiind alese la întâmplare. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Am jucat. Am câştigat. Îndrum toţi prietenii să joace cu încredere la jocurile Loteriei Române ”, este mesajul pe care câştigătorul l-a transmis tuturor jucătorilor la loto. 

Biletul a fost jucat la o staţie de plată parteneră şi a fost completat cu trei variante simple la Loto 6/49 şi o varianta la Noroc. Preţul biletului este de 18,5 lei. 

Citeste si: VIDEO- Prețul kilogramului de roșii a scăzut și de 5 ori. Vezi unde se vând roșii cu 2 lei kilogramul

Acesta este al doilea câştig de categoria I obţinut în acest an la Loto 6/49. Anterior, premiul de categoria I la Loto 6/49 a fost câştigat în 27 martie şi a fost în valoare de 14.823.497,68 lei. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si