Un bărbat din Deva aflat în scaun cu rotile a fost surprins când s-a ridicat în picioare să danseze

Un bărbat din Deva aflat în scaun cu rotile a fost surprins la un festival în aer liber din oraş, în timp ce s-a ridicat şi a început să danseze ca şi cum ar fi fost ceva normal.

Author: Alexandra Costea miercuri 15 septembrie 2021 , 19:22

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

La scurt timp după ce piesa a luat sfârșit, omul s-a aşezat la loc, ca şi cum nimic bizar s-ar fi întâmplat. Filmulețul a fost postat pe pagina de Facebook a lui Felician Marcu, alături de mesajul ,,Miracol la Deva".

Citeste si: O tânără din Mureș a găsit o borsetă plină cu bani pe un scaun într-un restaurant

Imaginile au devenit în scurt timp virale, iar comentariile îndrăznețe nu au întârziat să apară: „O stat cât o stat, dar no mai rezistat omu”, ,,Cred ca a uitat ca era.... handicapat!!!!! Ce sa faci.... muzica l-a ridicat din scaun!!!!", ,,I-a luat boala cu mâna... ce-nseamna credinta adevarată", ,,Exista si minuni".

Citeste si: VIDEO| Conflict sângeros în Brăila: momentul în care un bărbat este spulberat intenționat cu mașina de un rival

Nu este singurul caz de acest gen

Au fost însă şi comentarii, care au atras atenţia celor care dau de pomană acestor oameni şi că nu este un caz singular: ,,Cunosc multi ca el", ,,Sa nu vă mire....in zona mall'ului la semafoare mai sunt câțiva băieți tineri până în 30 care se folosesc de metoda asta! Și la pauze când este cazu' intra in magazin și își cumpără bere și țigări! Și la plecare sa fie sigur că nimeni nu îi vede își imping căruțul până la mașină da printre blocuri și c-am aia a fost....", ,,Câți nu sunt din ăștia!! Iar oamenii îi compătimesc...".

Citeste si: Bărbatul din Suceava care a încercat să-și ucidă iubita aruncând-o de pe pod și-a aflat pedeapsa


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si