Un bărbat din Pitești a apelat la o prostituată, însă s-a terminat rău pentru „client”. Cazul a ajuns în justiție

Incident nefericit pentru un bărbat care a apelat la „serviciile” unei prostituate. De ce a ajuns bărbatul la Poliție.

Author: C.D. joi 04 aprilie 2019 , 16:32

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Un bărbat din Pitești a apelat la „serviciile” unei prostituate, însă nu s-a gândit nicio secundă că lucrurile se vor sfârși rău. Dragoș Dragotă, cunoscut drept protectorul femeii cu pricina, este acum acuzat de tâlhărie și proxenetism deoarece l-a bătut și l-a jefuit pe clientul femeii.

În luna februarie, bărbatul a mers cu femeia la un hotel din Pitești, însă aceasta a refuzat la un moment dat să ducă „treaba” la bun sfârșit.

Citeste si: Omul copac a fost operat, însă coșmarul lui abia acum începe. Medicii i-au dat vestea șoc

Supărat că femeia l-a refuzat, bărbatul a plecat, dar a fost acostat în fața hotelului de „peștele” fetei. Acesta l-a lovit și i-a sustras suma de 2.900 lei, deși convenise cu femeia să o plătească cu 100 de lei pentru 20 de minute.

Atacatorul a fost prins ulterior în restaurantul hotelului, după ce victima a povestit tot ce s-a întâmplat polițiștilor.

Dragoș Dragotă a încercat să fugă atunci când i-a văzut pe oamenii legii, însă a fost prins și imobilizat.

Asupra lui au fost găsiţi toţi banii şi toate actele furate. Tot la el a mai fost găsită şi suma de 7096 lei şi 270 euro, bani ce au fost confiscaţi presupunându-se că provin din infracţiunea de proxenetism.

Bărbatul a fost trimis în judecată fiind menţinută măsura arestului preventiv. Dosarul cu numărul 3222/280/2019 a fost înregistrat la Judecătoria Piteşti. Instanţa a menţinut măsura arestului preventiv.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si