Un individ din Arad, care tocmai ce fusese eliberat de câteva zile din închisoare, i-a furat telefonul unei femei pe care s-a oferit să o ajute să urce scările unui magazin. Hoțul a fost identificat şi prins de jandarmi cu telefonul furat asupra sa, totul la scurt timp după ce victima a sunat la numărul unic de urgență 112.

Citește și: Trei persoane au fost rănite în urma unui accident rutier, pe Centura Bucureşti

Femeia era însoţită de doi copii, iar bărbatul s-a oferit să urce pe scări tricicleta unuia dintre cei mici, au transmis, luni, 30 ianuarie 2023, reprezentanții Jandarmeriei Arad.

Bărbatul a fost închis în trecut tot pentru furt

"În urma unui apel la 112, o femeie sesiza că i-a fost furat telefonul de către un bărbat care iniţial se oferise să o ajute pe aceasta şi pe cei doi copii care o însoţeau să urce scările unui magazin din zona Spitalului Municipal din Arad. Într-un timp foarte scurt, pe baza semnalmentelor trimise către toate forţele de ordine din teren, bărbatul a fost depistat de jandarmii arădeni pe strada Aprodu Purice din municipiul Arad, având asupra sa telefonul sustras. În urma verificărilor efectuate, a reieşit faptul că cel în cauză, în vârstă de 34 de ani, era eliberat de câteva zile din închisoare", au transmis reprezentanții Jandarmeriei Arad.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: Revolta unui chiriaș din Cluj, după ce a fost pus să cotizeze 21 lei pentru înmormântarea vecinei: „Poate am trăit eu sub bananier”

Hoțul a fost predat oamenilor legii, iar în aceste momente este cercetat pentru furt.

Surse judiciare din cadrul anchetei au declarat că suspectul a executat o condamnare tot pentru furturi, notează jurnaliștii de la Agerpres. 

Citește și: Un român, beat la volan, a făcut prăpăd pe o stradă din Italia. Tatăl unei fetițe de 6 ani a decedat pe loc


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si