Scandalul a început după ce mariajul celor doi soţi a luat sfârșit. După trei luni, bărbatul și-a acuzat fosta soție că ar fi incercat să-l ucida administrându-i timp de aproape trei săptămâni un calmant foarte puternic.

Citeste si: Ariana Grande, nevoită să amâne două concerte din Florida: Sunt devastată

Citeste si: Atenţionare de călătorie transmisă de MAE: Cod roşu de precipitaţii şi furtuni, în Italia

Bărbatul susţine că iarna trecută după ce a ajuns la medic din cauza unor dureri cumplite, soţia a schimbat medicamentele prescrise de doctor cu unele pe care le fura din spitalul Mizil, acolo unde aceasta lucrează ca infirmieră.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: A murit antrenorul emerit Constantin Dumitrescu

Noul medicament pe care bărbatul l-a luat timp de 3 săptămâni se eliberează doar pe bază de reţetă, fiind un calmant puternic al cărui consum îndelungat poate cauza dificulţăţi de respiraţie şi chiar suicid.

Citeste si: Tânăra care a compus „Balada lui Dragnea” e fericită după condamnarea la închisoare a liderului PSD: “La mulți ani, Dragnea! A trecut un an de la urare! În sfârșit, s-a adeverit!” VIDEO

Scandalul a ajuns si la urechile celor care sunt la conducerea spitalului urmând să se deschida o anchetă administrativă care să arate dacă infirmiera a sustras sau nu medicamentele.

În faţa acuzaţiilor fosta soţie se apără şi spune că totul este o invenţie a bărbatului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si