Bebelușul în vârstă de un an și trei luni a fost preluat de un echipaj SMURD care a sosit la fața locului imediat după ce a fost solicitat prin apel la 112.

Citeste si: Cadavrul unui tânăr de 23 de ani a fost găsit pe șoseaua de centură a Oradei

Potrivit primelor informații, este vorba despre un băiețel, cu vârsta de puțin peste un an, care a căzut de la etajul patru al unui bloc de locuințe.

Căderea micuțului a fost atenuată de o copertină.

Băiatul se afla sub supraveghea părinților atunci când s-a produs tragedia

La sosirea echipajelor de salvare, băiețelul avea semne vitale și a fost transportat imediat la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) Petroșani, de către echipajul SAJ.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Mai mulți români vor petrece ani grei în spatele gratiilor după ce au terorizat o mamă și pe fetița ei

Oamenii legii din Hunedoara informează că este vorba de un băiețel de un an și 3 luni, care se afla sub supravegherea părinților, însă, într-un moment de neatenție, copilul se pare că s-a urcat pe un taburet, în momentul în care fereastra era deschisă.

Ofițerii de poliție efectuează cercetări în vederea stabilirii circumstanțelor în care s-a produs incidentul, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Citeste si: O femeie şi copilul ei au ajuns la spital după ce au fost accidentaţi pe o trecere de pietoni din Galați


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si