Grav accident, în această după-amiază, în Harghita. Un bărbat de 48 de ani a fost lovit mortal de o șoferiță de 19 ani. Aceasta este din localitatea Remetea. Autoritățile ajunse la fața locului nu au putut decât să constate decesul.

"În aceasta după amiază, în jurul orei 16:45, polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier.

Citește și: Calvarul prin care trece un copil de 12 ani după un accident la fotbal. Mama lui este disperată: „M-a implorat să-i tai piciorul"

Echipa operativă care s-a deplasat la fața locului a constatat, din primele cercetări, faptul că o tânără de 19 ani din localitatea Remetea, în timp ce conducea un autoturism, pe o stradă din localitatea sa de domiciliu, în împrejurări şi din cauze ce urmează a fi stabilite la finalul cercetărilor, a surprins și accidentat un bărbat, de 48 de ani din aceeași localitate, care se deplasa pe bicicletă.

Citește și: Accident rutier pe centura Avrigului, după ce o mașină a intrat într-o coliziune cu un camion

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

În urma evenimentului, bărbatul a suferit leziuni corporale și i-au fost aplicate manevre de prim ajutor de către membrii echipajului de ambulanță, însă, din păcate bărbatul a decedat”.

Accident rutier pe centura Avrigului, după ce o mașină a intrat într-o coliziune cu un camion

Un accident în urma căruia trei persoane au fost rănite a avut loc, miercuri, 22 martie, pe centura orașului Avrig.

Un autoturism, o autoutilitară și un camion încărcat cu pietriș au intrat în coliziune. Cele trei victime au fost transportate la spital.

Citește și: VIDEO- Un autocar s-a răsturnat în Ialomița: mai mulți pasageri au suferit atacuri de panică

„Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că șoferul unui autoturism condus spre Brașov, pe fondul unei depășiri neregulamentare, a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune frontală cu un autocamion condus din sens opus, după care a fost proiectat într-o autoutilitară, care circula în spatele autocamionului”, au transmis reprezentanții IPJ Sibiu. 

Citește și: VIDEO- Accident grav în județul Ialomița! Patru persoane au ajuns la spital

La fața locului au sosit două echipaje SMURD, o autospecială de stingere, o autospecială de primă intervenție și un echipaj SAJ.  La volanul mașinii se afla un tânăr în vârstă de 21 de ani, iar la volanul autocamionului un bărbat de 53 de ani. În urma coliziunii, 3 bărbați de 16, 45 și 48 de ani, pasageri ai autoturismului, au primit îngrijiri medicale. 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si