Pe data de 11 martie, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au efectuat o activitate în vederea prevenirii și a combaterii traficului internațional cu autoturisme furate. Cu această ocazie, au descoperit un autoturism, marca Audi A8, care se afla în posesia unui român, în vârstă de 21 de ani.

Autoturismul a fost identificat în județul Constanța

Acesta a fost identificat în localitatea Valu lui Traian, județul Constanța.

Potrivit cercetărilor autorităților, autoturismul figurează ca bun căutat în vederea confiscării. Alerta a fost făcută de autoritățile din Germania.

Citește și: Băutura i-a dat curaj: un bărbat în stare de ebrietate și fără permis de conducere a furat un microbuz din autogara Tecuci

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Valoarea autoturismului este de aproximativ 125.000 lei. De asemenea, acesta este indisponibilizat la sediul instituției pentru continuarea cercetărilor.

Polițiștii de Frontieră fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. Aceștia urmează să dispună măsurile legale care se impun. 

Un minor a furat mașina părinților pentru a-i face o surpriză iubitei sale

Un băiat de 15 ani, din localitatea Moftin, județul Satu Mare, a vrut să îi facă o surpriză iubitei sale.

Acesta a furat mașina părinților săi, pentru a o lua pe iubita sa, din localitatea Terebesti. Din nefericire, acesta nu a mai ajuns la destinație. Băiatul a intrat din plin într-un stâlp.

Băiatul a furat cheile părinților și a pornit imediat la drum, spre iubita sa. Minorul și-a sunat tatăl pentru a le spune ce s-a întâmplat. Acesta și-a găsit fiul la locul accidentului, aflat în ambulanță.

În final, părinții au nu depus plângere pentru furt. Minorul a scăpat doar cu o pedeapsă ușoară, de 2 luni, sub supravegherea părinților săi.

Citește și: O bunicuță din Alba a fost la un pas a fi implicată într-un proces de furt, după ce a furat 3 pateuri și 6 pliculețe de ciocolată caldă: „Judecătorul constată că nu există interes public în urmărirea faptei”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si