Bărbatul reținut și acuzat de săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor calificat avea o relația amoroasă și, aparent ascunsă, cu soția fratelui său. Se pare că bărbatul nu a mai suportat ca femeia să fie împărțită, astfel că s-a gândit să recurgă la un gest extrem: uciderea fratelui său. 

Crimă plănuită de cei doi concubini

Gestul său e cu atât mai șocant cu cât nu doar el ar fi plănuit crima, ci și soția în cauză.

Cei doi ar fi vrut să scape de bărbatul care stătea în calea fericirii lor. 

Astfel, trecând la fapte, bărbatul acuzat a vrut să cumpere o armă letală și a contactat un bărbat din Constanța care deținea o astfel de armă la vânzare în condiții legale.

Citește și: O tânără din Suceava este cercetată pentru dare de mită în încercarea de a promova examenul auto

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Bărbatul nu avea autorizație în momentul în care a vrut să o achiziționeze și i-a cerut vânzătorului să nu-i facă niciun fel de document. Cu toate acestea, bărbatul a fost prins și arestat preventiv înainte de a recurge la un gest extrem. 

Șocant. Un tânăr de 28 de ani din Baia Mare și-a ucis mama cu o tigaie

Crimă șocantă în Baia Mare.

Un tânăr în vârstă de 28 de ani, care suferea de afecțiuni psihice, și-a ucis azi-noapte mama. Tot el a fost cel care a alertat autoritățile.

Un tânăr din Baia Mare și-a omorât mama în vârstă de 59 de ani cu o tigaie. Bărbatul a fost și cel care a anunțat tragedia la 112, spunându-le autorităților că mama sa nu mai respira.

Citește și: Un curier pe bicicletă a fost reținut după ce a lovit o fetiță de doi ani

Bărbatul suferea de afecțiuni psihice.

„În urma deplasării la fața locului, un echipaj de ambulanță a constatat decesul unei femei de 59 de ani din Baia Mare. În continuare, polițiștii efectuează cercetări, sub coordonarea procurorului de caz, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului și a cauzei decesului sub aspectul comiterii infracțiunii de omor”, a anunțat vineri IPJ Maramureș.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si