În momentul în care șoferița a simțit un miros puternic de fum, a mers să deschidă ușa remorcii pentru ca animalele să nu fie intoxicate. Pompierii au ajuns imediat la fața locului și au stins focul fără ca acesta să se extindă.
Șoferița de 24 de ani mergea către Constanța pe Autostrada Soarelui, iar la kilometrul 25 a simțit un miros puternic de fum și a oprit.

Citeste si: Trafic blocat pe Autostrada Pitești-București. Un TIR cu marfă a fost cuprins de flăcări

„A decuplat remorca. A împins remorca singură, o remorcă de 7-8 metri lungime, a împins-o vreo 15 metri în spatele camionului. Dacă nu lăsa liftul jos, tot fumul intra în camion şi mureau asfisiati”, a povestit unul dintre apropiați.

Citeste si: Accident între un camion încărcat cu 200 de butelii și un autoturism, în Prahova

Femeia a încercat alături de alți șoferi să stingă focul. În interiorul camionului se aflau 2 cai și 4 ponei.
Milcă Nicolae, pompier ISU București-Ilfov: „Datorită intervenției prompte, s-a evitat pericolul propagării incendiului în cabina în care se aflau animalele.”

Un TIR a fost cuprins de flăcări pe Autostrada Pitești-București

Un camion plin cu marfă a luat foc, luni dimineață, pe Autostrada A1, Pitești-București, pe sensul către Capitală, în zona localității Cireşu, la kilometrul 100.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Circulația a fost blocată  și s-a reluat pe un singur fir.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, pompierii au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD. La locu evenimentului s-a format o  coadă de mașini de câţiva kilometri.

Citeste si:  Un mort și doi răniți într-un accident din Ialomița

Potrivit primelor informații oferite de autorități, nu au fost înregistrate victime. 

Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române transmite că incendiul a izbucnit la kilometrul 100, în zona localităţii Cireşu din judeţul Argeş.

„Evenimentul nu s-a soldat cu victime. Vehiculul se află pe banda de urgenţă. Circulaţia este restricţionată aproximativ 15 minute”, au spus reprezentanții Centrului Infotrafic.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si