Se pare că traficul feroviar ar fi blocat în această după-amiază, după ce un camion s-ar fi răsturnat pe linia de cale ferată, potrivit informațiilor transmise de observatornews.ro.

În aceste condiții, traficul feroviar este blocat pe mai multe zone.

Trafic feroviar blocat după ce un camion s-a răsturnat pe linia de cale ferată

Un camion s-ar fi răsturnat între haltele Palanca şi Simbrea, județul Bacău.

Traficul feroviar din zonă este blocat. De asemenea, circulația trenurilor ar fi oprită pe ruta Adjud-Ghimeș, potrivit sursei citate anterior.

În urma accidentului feroviar, un tren care se deplasa pe ruta Brașov-Iași a fost nevoit să staționeze în Palanca.

Citește și: Un bărbat și-a înjunghiat mortal soția, pe o stradă din Drăgăneşti-Olt. Ireal ce i-a putut face propriei fiice în urmă cu doi ani

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Traficul feroviar între haltele Palanca şi Simbrea se va relua după finalizarea cercetărilor efectuate de organele abilitate la faţa locului şi ridicarea camionului din gabaritul căii. În prezent este afectată circulaţia trenului de călători, IR 1543 (Braşov- Iaşi), care staţionează temporar în hm. Palanca, acesta urmând să fie reînscris în circulaţie după finalizarea intervenţiilor din zona accidentului, a transmis Oana Brânzan, purtătorul de cuvânt al Companiei Naţionale de Căi Ferate CFR SA, potrivit observatornews.ro.

Incident șocant în Arad. O femeie a rămas blocată cu mașina între barierele de la trecerea de cale ferată

Un incident șocant a avut loc la începutul lunii aprilie, în Arad. O femeie a rămas blocată cu autoturismul pe care îl conducea între barierele de la o trecere de cale ferată. Evenimentul rutier care s-ar fi putut transforma într-o tragedie a avut loc la ieşirea din municipiul Arad spre Şiria, pe unde trece linia de tren de mare viteză spre Bucureşti.

Citește și: Klaus Iohannis și-a înaintat cererea de pensionare. Președintele României eliberează catedra de profesor după 27 de ani

masina de politie

Șoferița din Arad a fost amendată de autorități

[Sursa foto: istockphotos]

Femeia în vârstă de 54 de ani din Vladimirescu, Arad, a fost amendată cu 1.485 de lei, iar permisul de conducere i-a fost suspendat pe o perioadă de 120 de zile, potrivit Aradon.ro.

„Polițiștii Serviciului Rutier, care desfășurau activități în zonă, au supravegheat zona și au luat toate măsurile pentru evitarea pericolelor. Ulterior, femeia a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1.485 de lei și suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru 120 de zile", a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Arad.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si