Un celebru magician a fost furat la concertul lui Ştefan Bănică jr! Magicianul Mario s-a ales cu pagubă mare: ”Maşina mi-a fost spartă în plin concert şi mi-au furat toate genţile!”

Magicianul Mario a suferit recent o mare pagubă, maşina sa fiind spartă în timp ce artistul se afla la concertul lui Ştefan Bănică jr de la Sala Palatului.

Petru Luca, miercuri 19 decembrie 2018 , 20:01

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Daună majoră suferită de Mircea Mario Şandru, iluzionistul supranumit ”Magicianul Mario”, care a fost jefuit în seara zilei de 14 decembrie, în timp ce se afla în sală, la concertul de Crăciun al lui Ştefan Bănică jr, desfăşurat la Sala Palatului. Artistul este foarte dezamăgit de întâmplare, în contextul în care parcarea era plătită, hoţii furând din maşină o mulţime de lucruri cu valoare doar pentru păgubit. În acest context, Mario a postat un mesaj disperat, în care le cere hoţilor să-i returneze recuzita sustrasă, promiţându-le acestora că îşi va retrage plângerea în acest caz. 

”Aseară am fost la concertul lui Ştefan Bănică la Sala Palatului, iar maşina mi-a fost spartă in plin concert si mi-au furat toate geantile cu recuzita si costume de scena, am luat bineinteles cam tot ce se putea dintr-o maşină gata închisă (un mixer Beringer cu tot cu cabluri, un microfon Shure, 2 laptop-uri un Dell cu toata contabilitatea din 2009 până acum...mii de poze si filmări, documente etc. Încă un Samsung ce puneam muzica la scenă, asta mai puţin important, 2 telefoane, camera de bord cu tot cu cablu si încărcător, un ceas de damă şi un parfum....si mai multe mărunţişuri care nu ma interesează).
La ora 18:00 am parcat maşina în faţă Săli Palatului unde este casa de bilete, unde era culmea si un paznic gata echipat, si a venit bineinteles si ,,taxatorul" parcări sa imi ia 10 lei (parcarea fiind cu plata).

La 18:30 am intrat in Sala Palatului, iar la ora 22:00 cand sa terminat am ajuns la masina si am găsit-o goală....

Am chemat poliţia, criminalistica, poze amprente declaratii...s-a facut 3 dimineaţa.
Hoţii nu au ce face cu recuzita, si o sa o arunce la gunoi... 2 geamantane negre din imagine si o geanta sport. Alea le vreau inapoi si laptopul Dell Vostro....

ATÂT!!! Restul sa face ce vrea cu ele... sa le trimită prin curier cu nume anonim sau fictiv (Vasile Ion) la adresa: Str. Ciocârliei nr 98A loc. Cumpăna, jud. Constanţa sau sa ma contacteze direct si retrag orice declaraţie si totul e ok. Iar pentru cei ce gasesc aceste genţi OFER RECOMPENSA!!!”, a notat Magicianul Mario pe Facebook. 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Curs valutar BNR luni, 19 aprilie 2021: Euro crește, dolarul se prăbușește! Care sunt... Curs valutar BNR luni, 19 aprilie 2021: Euro crește, dolarul se prăbușește! Care sunt noile cotații
spotmedia.ro
Dezastrul de la Interne păstorit de premierul Cîțu. Nu doar Covid ucide Dezastrul de la Interne păstorit de premierul Cîțu. Nu doar Covid ucide
spotmedia.ro
Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază,... Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază, nimeni n-a venit să-l curețe (Galerie Foto)
b1.ro
Se reduce vârsta de pensionare? Vești bune pentru români Se reduce vârsta de pensionare? Vești bune pentru români
infoactual.ro
Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului! Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului!
infoactual.ro
Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a... Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a impresionat o lume întreagă
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si