Un celebru prezentator tv român face lumină despre legătura Nadiei cu Nicu Ceaușescu: ”O relație între ei a fost. Dorită, acceptată, nu forțată!”

Ionel Stoica (70 de ani), cunoscutul prezentator sportiv care a făcut carieră la TVR, a vorbit despre idila Nadiei Comăneci cu Nicușor Ceaușescu.

Author: Petru Luca marți 06 octombrie 2020 , 11:24

Ceaușescu
Nadia Comăneci a fost o apropiată a familiei Ceaușescu
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Ionel Stoica (70 de ani), cunoscutul prezentator sportiv care a făcut carieră la TVR, a vorbit despre idila Nadiei Comăneci cu Nicușor Ceaușescu. Invitat în cadrul emisiunii moderate de Costin Ștucan, pe gsp.ro, Ionel Stoica a abordat și legenda construită în jurul unei presupuse relații existente înainte de 1989 între fiul dictatorului comunist Nicolae Ceaușescu și cea mai mare sportivă a

României.  

Citeste si: Mama Nadiei Comăneci își așteaptă fata cu cămara plină! Ștefania a făcut compot și bulion din grădină FOTO

”O relație între ei a fost. Nu fac eu pe bârfitorul, dar au avut o relație. Dorită, acceptată, nu forțată, cum s-a spus după aia. Nu vreau să intru în amănunte, dar știu că a fost o relație între ei. Ea era chemată de el la Costinești, stăteau într-o vilă. Acolo era fieful lui de vară”, a comentat Ionel Stoica. 

Ceaușescu
Nicolae, Elena și Nicu Ceaușescu în 1976

Prieten foarte apropiat cu cea supranumită ”zeița de la Montreal”, Ionel Stoica a dezvăluit și cum a luat Nadia examenul de admitere la facultatea de educație fizică și sport, examen pe care a avut posibilitatea să îl și filmeze, după ce obținuse foarte greu aprobarea autorităților comuniste. 

Cum a copiat Nadia la examenul de anatomie: ”Avea scris pe pulpe, pe mâini, chestii, scheme. Se descurca!”

”Am reușit să iau o aprobare de la ministru să filmez în timpul unui examen special de admitere la IEFS  (n.r.- Institutul pentru Educație Fizică și Sport), dat după Olimpiada de la Moscova. Atunci au mai dat Patzaichin, Carmen Bunaciu, Sorin Rusu.

Am intrat întâi în sala unde Nadia dădea examen la anatomie, aia era proba cea mai grea. Nadia avea cartea deschisă pe genunchi, o mai scăpa pe jos, ăia se făceau că nu văd. Avea scris pe pulpe, pe mâini, chestii, scheme. Nadia se descurca”, a mărturisit Ionel Stoica pentru gsp.ro. 

 

 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Emoții în Gala Puterea Dragostei de duminică. Cristina Mihaela a anunțat cine părăsește... Emoții în Gala Puterea Dragostei de duminică. Cristina Mihaela a anunțat cine părăsește casa iubirii. Eliminarea care a dat toate strategiile peste cap!
spotmedia.ro
Caracalul de la Arad Caracalul de la Arad
spotmedia.ro
Și, totuși, cât de proști vă credeți propriii alegători? Și, totuși, cât de proști vă credeți propriii alegători?
b1.ro
Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau... Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...
infoactual.ro
Previziune despre venirea lui Iisus Hristos: Este foarte aproape. Sa rămânem tari în... Previziune despre venirea lui Iisus Hristos: Este foarte aproape. Sa rămânem tari în CREDINȚĂ!
infoactual.ro
Nu combina niciodată aceste fructe! Ar putea fi fatale Nu combina niciodată aceste fructe! Ar putea fi fatale
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si