Crima a avut loc în apropiere de localitatea Horodiștea, din Botoșani. Victima trăia împreună cu concubinul la stâna unde era angajat.

Femeia i-a spus bărbatului, la un pahar de alcool, că i-ar fi fost infidelă cu un alt cioban, mai mult decât atât, aceasta i-ar fi băut și rezerva de țuică. Bărbatul a bătut-o cu sălbăticie pe femeie, iar acestea abia mai sufla.

Citeste si: Descoperire macabră în Vâlcea: un bărbat şi-a ucis fosta soţie, strângând-o de gât

Ciobanul a dus-o să se odihnească în pat, apoi s-a întors la treburi. După puțin timp, acesta și-a dat seama cp nu mai mișcă și a chemat ajutoare, dar și ambulanța.
Medicii au constatat decesul femeii. Ciobanul a fost reținut și trimis în judecată, dar a recunoscut și ce a făcut.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Închisoare pe viață pentru o crimă odioasă

Un bărbat și-a ucis fosta soție, strângând-o de gât

În urma crimei comise, bărbatul din Vâlcea a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. În urma investigațiilor a rezultat faptul că femeia a fost lovită de mai multe ori și apoi strânsă de gât.

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de comiterea infracţiunii de  omor asupra unui membru de familie.    

“La data de 16 iulie, în jurul orelor 16.00, inculpatul a agresat-o pe fosta lui soţie, împreună cu care convieţuia în imobilul din comuna Suşani, judeţul Vâlcea, aplicându-i multiple lovituri pe tot corpul, după care a procedat la sugrumarea victimei, prin comprimare digito-palmară la nivelul gâtului, ce a condus la insuficienţă acută cardio-respiratorie şi imediat, la deces”, anunţă Poliţia.

Citeste si: Gestul unui tată îngenuncheat de durere. Bărbatul s-a năpustit asupra tânărului care i-a ucis fiul

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si