Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de comiterea infracţiunii de omor asupra unui membru de familie.   

Un bărbat din Vâlcea și-a ucis soția strângând-o de gât

“La data de 16 iulie, în jurul orelor 16.00, inculpatul a agresat-o pe fosta lui soţie, împreună cu care convieţuia în imobilul din comuna Suşani, judeţul Vâlcea, aplicându-i multiple lovituri pe tot corpul, după care a procedat la sugrumarea victimei, prin comprimare digito-palmară la nivelul gâtului, ce a condus la insuficienţă acută cardio-respiratorie şi imediat, la deces”, anunţă Poliţia.

Citeste si: VIDEO| Opt bătrâni au fost bătuți și șantajați de angajații a două cămine private din București. Patru persoane au fost reţinute

Bărbatul a recunoscut că înainte să o strângă de gât, a lovit-o de mai multe ori.

Închisoare pe viață pentru ucigașul iubitului Oanei Radu

Răzvan Drăghici, zis şi "Satana", a fost condamnat la închisoare pe viață și, totodată, va trebui să plătească daune morale familiei îndurerate, în valoare de 700 mii de lei.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Studenta care a tranșat un bărbat, împreună cu iubitul ei, gest disperat din spatele gratiilor

Atacul a avut loc într-un bloc din Craiova, acolo unde Alin se afla împreună cu mama sa. Criminalul cu probleme psihice a aruncat asupra lor mai multe cocktail-uri molotov.  

Iubitul Oanei Radu s-a stins la trei săptămâni de la atac, pe patul de spital.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si