Minor dispărut în județul Cluj. Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 27 ianuarie a.c., în jurul orei 14.30, PLEȘA LUCIAN MARIAN, în vârstă de 13 de ani, din comuna Florești, a plecat voluntar de la domiciliu și nu s-a mai întors.

Zeci de voluntari din judeţul Cluj au făcut noapte albă pentru a-l căuta. Întreaga noapte, poliţiştii şi voluntarii unei asociaţii au căutat pe toate străzile din localitate, dar şi pe câmpurile şi pădurile din apropiere, însă fără rezultat.

Citeste si: Noi indicii în cazul băiatului în vârstă de 7 ani dispărut din Arad

Copil dispărut în Cluj. Care sunt semnalmentele minorului

Semnalmentele copilului sunt: înălțime aproximativ 1.50 m, greutate 50 kg, păr șaten închis, scurt.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

La momentul plecării, acesta purta o geacă din fâș de culoare neagră, pantaloni de trening de culoare gri închis, încălțăminte sport de culoare alb cu albastru, precum și o mască de protecție de culoarea neagră cu un desen tip flacără.

Citeste si: Maria Karina, tânăra ucisă de fostul iubit în spatele Catedralei din Timişoara, a fost răzbunată

Copil dispărut în Cluj. Semnalmentele copilului sunt: înălțime aproximativ 1.50 m, greutate 50 kg, păr șaten închis, scurt.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre minor, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Copil din Arad, dispărut de trei săptămâni

Au trecut aproape trei săptămâni de când un copil de 7 ani din județul Arad a dispărut fără urmă, după ce plecase la joacă cu alți copii.

Conform reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Arad, echipele de polițiști încă îl caută. Din nefericire, aceștia nu au reuşit încă să dea de urma băiatului dispărut. Sebastian Ionel Corbei, a dispărut la începutul lunii ianuarie, după ce plecase la o stână şi nu s-a mai întors acasă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si