Vlad George Nisioi era considerat imaginea simbol a Rarăului, apărând într-o mulțime de materiale promoționale ale zonei. Luni, adolescentul de 14 ani, extrem de cunoscut în comunitatea locală, a căzut în gol 50 de metri de pe o stâncă din munți, murind pe loc. Martorii au sunat imediat la 112, însă medicii nu au putut să-l salveze pe tânărul care acum este plâns de toată lumea.

Citeste si: Ipoteza cutremurătoare a lui Mircea N. Stoian în cazul morții lui Răzvan Ciobanu! ”Accidentul rutier să fie de fapt o crimă camuflată?” DEZVĂLUIRI

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

”Băiatul de 14 ani a murit luni, 29 aprilie, după ce a căzut în gol de la înălţime de 50 de metri. Vlad George Nisioi s-a urcat pe stâncile din zona Piatra Buchii, din Masivul Rarău. Cunoaştea bine zona pentru că locuia lângă Izvorul Alb, din oraşul Câmpulung Moldovenesc. Băiatul nu era singur, ci însoţit de câţiva prieteni. Un moment de neatenţia a fost suficient pentru ca George să alunece şi să cadă sub privirile neputincioase ale celor care-l însoţeau. Martorii au sunat la 112. Un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă a intervenit la faţa locului, însă medicii n-au mai putut decât să constate decesul băiatului.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Băiatul este plâns de o comunitate întreagă. Oamenii spun că era harnic, bun şi cuminte”, a consemnat ziarul ”Adevărul” despre drama petrecută în munți. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si