Un copil a ajuns la spital după ce băut insecticid dintr-un recipient găsit în casă.
Norocul micuțului a fost că părinții se aflau în preajmă, iar tatăl l-a urcat imediat în mașină și a pornit la spital pentru a cere ajutorul cadrelor medicale.

Citeste si: Tânăr de 23 de ani a murit după ce a consumat drogul „Zombie”: „Drogurile parcă îl urmăreau”

„Copilul a fost preluat dintr-un autoturism particular. Era stabil din punct de vedere hemodinamic şi a fost transportat la Secţia Pediatrie pentru investigaţii suplimentare şi supraveghere, a precizat medicul Andreea Stărică, din cadrul SJA Botoșani, potrivit monitorulbt.ro.

Citeste si: Bebelușul iubirii s-a născut cu o inimioară pe frunte. Băiatul a împlinit acum șase ani

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: O româncă l-a păcălit pe iubitul italian să-și vândă casa și să-i dea toți banii. L-a părăsit și și-a deschis un magazin în Focșani- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

Potrivit medicilor specialiști, în această perioadă mai mulți copii au ajuns la spital din cauza substanțelor înghițite.

Citeste si: Un copil de un an a ajuns de urgență la spital. El a înghițit o baterie de cântar pentru baie

Un copil a ajuns la spital după ce a înghițit o baterie

Medicii trag un semnal de alarmă asupra părinților care au copii mici. Un copil de un an a ajuns de urgenţă la spital după ce a înghiţit o baterie de cântar de baie. În pandemie foarte mulţi copii de vârstă mică au ajuns la spital după ce au înghiţit diferite obiecte.

Citeste si: Tragedie la școală. Un elev de doar 10 ani a murit în timpul orei de religie

Dr. Smaranda Diaconescu, gastroenterolog pediatru şi medic şef interimar al secţiei clinice de gastroenterologie pediatrică de la Spitalul Clinic de Urgenţă Sfânta Maria din Iaşi  a vorbit pentru news.ro  și trage un semnal de alarmă. Specialistul atrage atenţia asupra faptului că se înmulţesc cazurile de copii care ajung la spital de urgenţă după ce au ingerat diferite obiecte.

Citeste si: Un copil a înghițit anticoncepționalele mamei sale! A ajuns de urgență la spital

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si