Potrivit părinţilor, micuţul Adam se afla singur în cameră, s-a căţărat pe o piesă de mobilier pentru a ajunge la fereastra care era deschisă şi a căzut în gol. Băiatul a căzut într-o zonă în care se află copaci şi tufe, care au atenuat impactul, ceea ce l-a salvat.

Citeste si: Frații din Vrancea care au ținut în sclavie zeci de români și-au primit sentința

Copilul a fost internat în spitalul Necker, în noaptea de joi spre vineri, cu prognostic vital rezervat. El a fost dus la spital după ce a căzut, pentru investigaţii, deoarece avea dureri la splină. După câteva ore, medicii au anunţat că în cazul lui Adam prognosticul vital nu mai este rezervat.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie din Botoșani a ajuns la urgențe după ce a făcut duș. Se plângea de dureri mari. Ce i s-a întamplat

Citeste si: Mick Jagger a revenit pe scenă în primul concert după operaţia la inimă suferită în aprilie

În iulie 2015, un copil de 12 ani a căzut de la etajul 13 al blocului în care locuia, pe strada Chateau des Rentiers, tot la Paris.

Şi el a supravieţuit, fiind de asemenea salvat de arbori.

Citeste si: Imagini tulburatoare cu sora Sorinei, fata luată pe sus de la Baia de Aramă! Ce declara micuța „Sufletul meu e despărțit”

În această săptămână, la Paris a mai căzut un copil de la etajul 9, însă nu a supravieţuit. Băiatul avea 9 ani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si