Un trapper cunoscut din România urmează să fie dus miercuri, 20 decembrie la 12:30 la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, cu propunere legală de arestare preventivă. 

Tânăra de 19 ani ar fi fost bătută în repetate rânduri

Tânărul în vârstă de 20 de ani și-a lovit iubita de mai multe ori și chiar a primit și un ordin de restricție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile.

Incidentul a avut loc marți.

”La data de 19 decembrie 2023, în jurul orei 11.50, Secția 2 Poliție, a fost sesizată, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că la o adresă, din Sectorul 1, se aud țipete de femeie, pe casa scării. Polițiștii s-au deplasat cu operativitate la fața locului, au luat legătura cu o femeie, în vârstă de 19 ani și au constatat faptul că ar fi avut loc un conflict între aceasta și concubinul său, un tânăr în vârstă de 20 de ani, în urma căruia acesta ar fi agresat-o fizic și ar fi distrus mai multe bunuri din locuință. În același context, persoana vătămată ar fi ieșit din apartament și ar fi intrat în locuința unei alte femei, pentru a se aplana conflictul”,  se arată în comunicatul poliției.

Yakki reținut violență

Yakki și-ar fi bătut iubita în vârstă de 19 ani.

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cosmin, descalificat din „Casa iubirii”. Ștefania nu l-a lăsat să o mai atingă- wowbiz.ro

Citește și: Un nou ajutor financiar pentru români de la 1 ianuarie 2024. Care este suma acordată?

Gelozia ar fi fost motivul certurilor dintre cei doi tineri

Orbit de furie, Yakki ar fi intrat și în apartamentul vecinei sale, acolo unde a distrus mai multe bunuri din jurul său, dar ar fi lovit-o din nou cu sălbăticie pe iubita sa.

După verificări s-a mai stabilit că bărbatul și-ar fi agresat victima și cu o zi în urmă, mai exact pe 18 decembrie. După ce l-au prins pe trapper, polițiștii l-au arestat pentru 24 de ore.

În continuare, oamenii legii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni de violență în familie și două infracțiuni de distrugere, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Yakki reținut violență

Yakki urmează să fie prezentat miercuri în fața judecătorilor.

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Administratorul firmei care făcea lucrările de lângă internatul prăbuşit la Odorheiu Secuiesc a fost reținut. De ce este acuzat Laszlo Szilveszter

Mihai Denis Duțoniu, cât și tânăra lovită ar fi avut nevoie de îngrijiri medicale, iar medicii au stabilit că fata ar avea nevoie de 7-8 zile de îngrijiri medicale, conform surselor Antena 3 CNN. Se pare că întregul scandal ar fi pornit din cauza geloziei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si