Se pare că de vină ar fi fost operatorul de la agenția de turism de unde cuplul a cumpărat biletele de avion. Acesta a confundat numele celor două orașe, scrie Gazzettino del Chianti.

Citeste si: Un autocar plin de copii s-a răsturnat. Ei se întorceau de la un festival de folclor din Bulgaria

Paola și Massimo au urcat în avion cu gândul că vor ajunge în Cracovia, în sudul Poloniei, acolo unde erau așteptați de prietenii lor.

Din păcate sau din fericire, aceștia au ajuns la peste 1.000 de kilometri depărtare de destinația dorită, în Craiova.

„Am plecat de pe aeroportul din Bologna și am ajuns la Craiova”

Partenerul meu a mers la o agenție de turism din Florența pentru a cumpăra două bilete de avion spre Cracovia (Polonia), unde ne așteptau niște prieteni. În schimb, am plecat de pe aeroportul din Bologna și am ajuns la Craiova (România). La început ne-am amuzat de ceea ce ni s-a întâmplat, dar apoi ne-a deranjat situația ”, a povestit Paola.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”- wowbiz.ro

Cei doi spun că au observat numele destinaţiei de pe bilete, dar au crezut că, în limba poloneză, Cracovia se scrie Craiova. Abia când au aterizat şi-au dat seama de ce s-a întâmplat.

Citeste si: Un român va muri eutanasiat în Spania. Bărbatul și-a împușcat trei foști colegi și doi polițiști, înainte de a fi grav rănit

Am fost naivi, am crezut că „Craiova” este numele orașului Cracovia scris în poloneză.

Am avut încredere și ne-am continuat călătoria în pace. Când am coborât din avion la aeroport și am realizat că suntem în România am avut un șoc.

„A m trimis un mesaj agenției ieri după-amiază când am ajuns aici și ne-au spus că vor încerca să găsească o modalitate de a ne trimite la Cracovia. Dar ne-am interesat și este imposibil. Ar fi prea scump și am irosi pe drumuri prea mult timp pentru doar o săptămână de vacanță. Când ne vom întoarce în Italia vom clarifica totul cu cei de la agenția de turism”, au mai spus cei doi.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si