Rușii își doresc să afle de la minsitrul respectiv ce ordine a primit Kievul din partea Occidentului.

Oleg Morozov, ales pentru prima dată în Parlamentul rus (Duma de Stat) în anul 1993 şi membru al Partidului Rusia Unită, partid majoritar, a precizat că furnizarea de arme occidentale Ucrainei reprezintă o ameninţare directă pentru Rusia, iar această situaţie ar putea determina Moscova să îşi revizuiască obiectivele militare.

Citeste si: Turcia a prezentat o listă de revendicări pentru Finlanda și Suedia pentru a le accepta în NATO

”Ştiţi, poate că este un complot fantastic pe care l-am pregătit... acela că, în viitorul apropiat, la un moment dat, un ministru al Apărării al unei ţări NATO va merge cu trenul la Kiev pentru a discuta cu Zelenski”, a declarat Morozov, luni, în cadrul emisiunii ”60 de minute” la televiziunea de stat Rossiya-1, conform jurnaliștilor de la  Știrile PRO TV.

Morozov: „Există noi reguli în lume în prezent”

”Însă el nu ar ajunge acolo. Ci s-ar trezi undeva în Moscova”, a mai precizat Morozov.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

”Adică îi răpim?”, a întrebat cu zâmbetul pe buze prezentatoarea Olga Skabeyeva, o mare susţinătoare a Kremlinului.

”Da. Şi apoi vom decide cine a dat ordinul şi cu ce scop, cine este responsabil pentru ce anume”, a adăugat oficialul rus, Morozov.

Citeste si: 152 de cadavre ale unor combatanţi ucraineni au fost descoperite într-un furgon în oţelăria Azovstal

Acesta a mai afirmat că există noi reguli în lume în prezent şi a îndemnat ca toţi miniştrii Apărării  ”care se adună la Kiev să îşi imagineze puţin cum ar fi să se trezească la Moscova”.

Numeroşi politicieni occidentali au vizitat Kievul cu scopul de a-şi exprima solidaritatea faţă de Ucraina, inclusiv secretarul american al Apărării Lloyd Austin, care a călătorit în capitala ucraineană în luna aprilie împreună cu secretarul de stat Antony Blinken.

Citeste si: Exerciții militare de amploare în Belarus, lângă granița cu Ucraina 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si